[QUOTE=ceewyl;
Tényleg, a mobilnetet modemjét USB-be kell dugni?
(tudom, egy nagymama is többet tud nálam a mobilinternetről :) ).[/QUOTE]
Igen, USB-s. :)
másnak is iszonyat lassú ma a vodás net? :S
vodafone
Hi!
Voda mobilnettel most nyomtam egy session-t itthon, itt csak GPRS elérhető. Nem volt vele semmi gond, 5 asztal ment simán!
A böngésző viszont az nagyon lassú vele.
Hali!
Valakinek van tapasztalata a VitaMAX Instant Net -ről? Feltöltőkártyás, 15.000 ret kell befizetni, majd sávosan vonja a forgalom után a pénzt le belőle. Nekem csak back up-nak kéne, napi kb 3 órát 12 asztalon játszva, 1-1 netszakadást ki lehet hozni havi 50 MB-n belül?
Vagy esetleg más szolgáltatónál van nem havidíjas, hűségnyilatkozat nélküli lehetőség? Én a 3 nagy mobilcéget néztem csak, de vak vagyok.
Köszönöm.
Sziasztok!
Nekem olyan "problémám" lenne ,h UPC-s netem van ami elég megbízható volt eddig viszont nagyon drága és szeretnék váltani.
Most vezették be nálunk a DIGI-t/kábelen/ és lassan jön a T-Home száloptikás szolgáltatása is.
Azt szeretném kérdezni ,h kinek mi a tapasztalata a két szolgáltatóval ill a csomagjaikkal?
Köszi
Sziasztok!
Nekem olyan "problémám" lenne ,h UPC-s netem van ami elég megbízható volt eddig viszont nagyon drága és szeretnék váltani.
Most vezették be nálunk a DIGI-t/kábelen/ és lassan jön a T-Home száloptikás szolgáltatása is.
Azt szeretném kérdezni ,h kinek mi a tapasztalata a két szolgáltatóval ill a csomagjaikkal?
Köszi
A UPC -nél nov. 15 -ig mindenkit emelnek Fiber Power -re. A havi díjad nem tudom változik-e ezzel. Új belépőként nekem tökéletes most.
A többiről sajnos nincs infóm.
a rózsaszín T betűs társaságot messze kerülném, ha lehet :)
Sziasztok!
Köszi
a rózsaszín T betűs társaságot messze kerülném, ha lehet :)