egéybként ilyen mobilnettel lehet sms-t küldeni? (ingyér? :D) mert a vodáson van ilyen opció a progijában , de még nem próbáltam...
egéybként ilyen mobilnettel lehet sms-t küldeni? (ingyér? :D) mert a vodáson van ilyen opció a progijában , de még nem próbáltam...
Mivel az elsődleges netem néha elmegy, szeretnék mobilinternetre előfizetni.
A vodafone 1 gigás csomagját néztem ki.
A kérdésem az lenne, hogyha elmegy a netem, elég bedugni a modemet az USB portba, és lesz net?
Illetve kb. mennyi idő alatt tudok így csatlakozni a netre, miután elment az elsődleges net?
Mivel az elsődleges netem néha elmegy, szeretnék mobilinternetre előfizetni.
A vodafone 1 gigás csomagját néztem ki.
A kérdésem az lenne, hogyha elmegy a netem, elég bedugni a modemet az USB portba, és lesz net?
Illetve kb. mennyi idő alatt tudok így csatlakozni a netre, miután elment az elsődleges net?
sztem kb. 2 perc mire normálsian connectel, nem túl jó :( ill. csak olyan helyre ajánlanám, ahol normális térerő van állandóan.
kábelnet nincs feléd?
A kábelnet az milyen (tudom, Google... :D )?
az olyan, hogy nem telefonkábelen megy, hanem vagy pl. a kábeltv vezetékén vagy külön csak erre a célra létesített madzagon :) ami azért jó pl. mert az előfizető és a szolgáltató közt nincsenek ilyen felesleges dolgok, mint pl. helyi telefonközpont :) így aránylag kevesebb helyen lehet probléma, egyszóval általában stabilabb, mint egy dsl
ha részletesebben is érdekel, akkor Kormi biztos szívesen beszámol róla ha megkéred, pénteken vizsgázott távközlő hálókból :D
Ez tartalék internetnek túl bonyolultnak hangzik, elsődleges netet meg nem akarom lecserélni.
De legalább már tudom, hogy ilyen is van. :)
Kösz a segítséget!
a te szemszögedből ezen mi a bonyolult? :D
nm :)