Mobil internet
Hi!
Használja játékra valaki? Milyen? Mennyi letöltésnek számít a póker? Mekkora csomagot kell rendelni, hogy ne lépjem túl?
Hi!
Használja játékra valaki? Milyen? Mennyi letöltésnek számít a póker? Mekkora csomagot kell rendelni, hogy ne lépjem túl?
szintén korlátlan Vodafone mobil internetet használok több mint 1 éve, áprilisban volt 1 hét amikor kollektíven az összes vodás nem tudta elérni a pókertermeket, de azonkívül semmi gond nem volt
Ez a vodás net külföldön is használható srácok?
Ez a vodás net külföldön is használható srácok?
Utánanéztem, és külföldön is használható, de méregdrága.
HSDPA mobil Internet - Vodafone HSDPA mobil Internet
Hi!
Nagyon vigyázzatok a Voda "korlátlan" mobilnettel! Áll a bál, mert néhány hete a Vodafone úgy döntött, hogy valami apróbetűs kiskaput kihasználva megváltoztatja a feltételeket. A korlátlan net már csak úgy korlátlan, hogy 5 giga/hó felett csúcsidőn kívül korlátoznak le, míg 10 giga/hó felett 24 órában. A lekorlátozás azok szerint, akik már belefutottak brutális, gyakorlatilag a régi "betárcsázós" sebesség. Mindenkinek módosították egyoldalúan a szerződését, aki mondjuk október elején írt alá 2 évet, annak is!!!
Egyébként hihetetlenül büszkék magukra, nem győzik hangsúlyozni, hogy innentől kezdve nem szólnak a P2P programok futtatása miatt, szabaddá vált a használatuk... Most mit lehet erre mondani? A jó édes a....kat!
Ja, ami a legnagyobb "vicc", hogy senkit nem értesítettek az egyoldalú szerződésmódosításról. Berakták két napilapba, hogy változás van... Hát ez kész, én is teljesen véletlenül tudtam meg, az interneten böngészve.
Két hónapom van még az 1 évből, utána soha többé Voda! Hazug banda!
Nagyon vigyázzatok a Voda "korlátlan" mobilnettel! Áll a bál, mert néhány hete a Vodafone úgy döntött, hogy valami apróbetűs kiskaput kihasználva megváltoztatja a feltételeket. A korlátlan net már csak úgy korlátlan, hogy 5 giga/hó felett csúcsidőn kívül korlátoznak le, míg 10 giga/hó felett 24 órában. A lekorlátozás azok szerint, akik már belefutottak brutális, gyakorlatilag a régi "betárcsázós" sebesség. Mindenkinek módosították egyoldalúan a szerződését, aki mondjuk október elején írt alá 2 évet, annak is!!!
Egyébként hihetetlenül büszkék magukra, nem győzik hangsúlyozni, hogy innentől kezdve nem szólnak a P2P programok futtatása miatt, szabaddá vált a használatuk... Most mit lehet erre mondani? A jó édes a....kat!
Ja, ami a legnagyobb "vicc", hogy senkit nem értesítettek az egyoldalú szerződésmódosításról. Berakták két napilapba, hogy változás van... Hát ez kész, én is teljesen véletlenül tudtam meg, az interneten böngészve.
Két hónapom van még az 1 évből, utána soha többé Voda! Hazug banda!
hehe okt 10én kötöttem korlátlan csomagot... 1 évre szerencsére. nekem eddig annyi votl a bajom, hogy hetente kb. 2szer leszakadtam, meg néha ilyen 5-6 másodperces pingem volt. de ez engem is felb@szott kicsit, ráadásul a mobil csomagomat is úgy változtatták, hogy semmi értesítést nem kaptam. pedig eddig korrekt brigádnak tartottam őket. amugy korlátozás nélkül is levált néha ilyen 50Kbit sebességre pár percig, ha 200m-e vagyok a toronytól és tuti nincs agyonterhelve (hajnal 3-4) akkor is.