Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Milyen internet szolgaltato?

zsjozsef
Válasz Valhalla kommentjére
2008. okt. 23. 13:04

Mobil internet

Hi!

Használja játékra valaki? Milyen? Mennyi letöltésnek számít a póker? Mekkora csomagot kell rendelni, hogy ne lépjem túl?

Takii
Válasz zsjozsef kommentjére
2008. okt. 23. 14:21

Hi!

Használja játékra valaki? Milyen? Mennyi letöltésnek számít a póker? Mekkora csomagot kell rendelni, hogy ne lépjem túl?

Vodafone Mobilnetem van. Én a korlátlan csomagot rendeltem meg, ami havonta 6K HUF. A sebessége számomra tökéletes ( 3Mbit körüli). Ha veszel, akkor mindenképp meg kell nézni előtte a lefedettségi térképet, mert egyelőre csak a nagyvárosokban van 3G sávszélesség. Nálam nagyon stabil itt Kecskeméten. 1,5hónap óta egyszer sem szakadt meg a kapcsolat, szóval csak ajánlani tudom.

netfalo
Válasz Takii kommentjére
2008. okt. 23. 14:26

szintén korlátlan Vodafone mobil internetet használok több mint 1 éve, áprilisban volt 1 hét amikor kollektíven az összes vodás nem tudta elérni a pókertermeket, de azonkívül semmi gond nem volt

zend
Válasz netfalo kommentjére
2008. okt. 23. 14:51

Ez a vodás net külföldön is használható srácok?

Takii
Válasz zend kommentjére
2008. okt. 23. 14:59

Ez a vodás net külföldön is használható srácok?

Utánanéztem, és külföldön is használható, de méregdrága.
HSDPA mobil Internet - Vodafone HSDPA mobil Internet

zend
Válasz Takii kommentjére
2008. okt. 23. 15:09

Utánanéztem, és külföldön is használható, de méregdrága.
HSDPA mobil Internet - Vodafone HSDPA mobil Internet

Hát ez tényleg dúrva!
Kösz az infot.

titcar
Válasz zsjozsef kommentjére
2008. okt. 23. 15:41

Hi!

2 hete nyomulok ilyennel, végülis nincs rá panasz, egy hajszállal talán lehetne gyorsabb. pókerrel ilyen napi 100megát se egyszerű összehozni. az egyetlen amit nem szeretnek, ha torentezel, de azért is először figyelmeztetnek, szóval nem fog jönni 300ezres számla :D
2 hét alatt 1szer volt vele egy kis probléma, de sztem inkább a modemmel volt valami.

Vika
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 14. 4:37

Nagyon vigyázzatok a Voda "korlátlan" mobilnettel! Áll a bál, mert néhány hete a Vodafone úgy döntött, hogy valami apróbetűs kiskaput kihasználva megváltoztatja a feltételeket. A korlátlan net már csak úgy korlátlan, hogy 5 giga/hó felett csúcsidőn kívül korlátoznak le, míg 10 giga/hó felett 24 órában. A lekorlátozás azok szerint, akik már belefutottak brutális, gyakorlatilag a régi "betárcsázós" sebesség. Mindenkinek módosították egyoldalúan a szerződését, aki mondjuk október elején írt alá 2 évet, annak is!!!

Egyébként hihetetlenül büszkék magukra, nem győzik hangsúlyozni, hogy innentől kezdve nem szólnak a P2P programok futtatása miatt, szabaddá vált a használatuk... Most mit lehet erre mondani? A jó édes a....kat!

Ja, ami a legnagyobb "vicc", hogy senkit nem értesítettek az egyoldalú szerződésmódosításról. Berakták két napilapba, hogy változás van... Hát ez kész, én is teljesen véletlenül tudtam meg, az interneten böngészve.

Két hónapom van még az 1 évből, utána soha többé Voda! Hazug banda!

titcar
Válasz Vika kommentjére
2008. dec. 14. 13:22

Nagyon vigyázzatok a Voda "korlátlan" mobilnettel! Áll a bál, mert néhány hete a Vodafone úgy döntött, hogy valami apróbetűs kiskaput kihasználva megváltoztatja a feltételeket. A korlátlan net már csak úgy korlátlan, hogy 5 giga/hó felett csúcsidőn kívül korlátoznak le, míg 10 giga/hó felett 24 órában. A lekorlátozás azok szerint, akik már belefutottak brutális, gyakorlatilag a régi "betárcsázós" sebesség. Mindenkinek módosították egyoldalúan a szerződését, aki mondjuk október elején írt alá 2 évet, annak is!!!

Egyébként hihetetlenül büszkék magukra, nem győzik hangsúlyozni, hogy innentől kezdve nem szólnak a P2P programok futtatása miatt, szabaddá vált a használatuk... Most mit lehet erre mondani? A jó édes a....kat!

Ja, ami a legnagyobb "vicc", hogy senkit nem értesítettek az egyoldalú szerződésmódosításról. Berakták két napilapba, hogy változás van... Hát ez kész, én is teljesen véletlenül tudtam meg, az interneten böngészve.

Két hónapom van még az 1 évből, utána soha többé Voda! Hazug banda!

hehe okt 10én kötöttem korlátlan csomagot... 1 évre szerencsére. nekem eddig annyi votl a bajom, hogy hetente kb. 2szer leszakadtam, meg néha ilyen 5-6 másodperces pingem volt. de ez engem is felb@szott kicsit, ráadásul a mobil csomagomat is úgy változtatták, hogy semmi értesítést nem kaptam. pedig eddig korrekt brigádnak tartottam őket. amugy korlátozás nélkül is levált néha ilyen 50Kbit sebességre pár percig, ha 200m-e vagyok a toronytól és tuti nincs agyonterhelve (hajnal 3-4) akkor is.

Vika
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 14. 13:58

hehe okt 10én kötöttem korlátlan csomagot... 1 évre szerencsére. nekem eddig annyi votl a bajom, hogy hetente kb. 2szer leszakadtam, meg néha ilyen 5-6 másodperces pingem volt. de ez engem is felb@szott kicsit, ráadásul a mobil csomagomat is úgy változtatták, hogy semmi értesítést nem kaptam. pedig eddig korrekt brigádnak tartottam őket. amugy korlátozás nélkül is levált néha ilyen 50Kbit sebességre pár percig, ha 200m-e vagyok a toronytól és tuti nincs agyonterhelve (hajnal 3-4) akkor is.

Az a durva, hogy 5%-nyi emberre mutogatnak, akik szerintük rettenetesen extrém használatot mutattak be, és szerintük ezért kellett változtatni. A bökkenő csak az, hogy a változtatás óta lassabb lett a net. Tehát mégsem volt agyonterhelve a rendszer az 5% felhasználó okán, csak kellett találni valami jó ürügyet, hogy ne kelljen a maximumot nyújtani.

Egyébként meg elmennek a fenébe, mert azt mondták, hogy korlátlan a net. Innentől mi közük hozzá, ha valaki akár 60-70 gigát is letölt P2P nélkül, azaz a szabályokat betartva?

Én többet semmilyen formában nem szerződök velük semmire, ez az egy biztos.

És tényleg az a legdurvább, hogy a legkülönbözőbb ügyekben küldtek eddig sms-eket, és valahogy csak ebben az egyetlen dologban "felejtettek el" szólni a felhasználóknak.

Élő ügyfélszolgálat