mobilnet
Kell mobilnet. A vodás tűnik a legjobbnak. Biztos nincs vele probléma? (Régebben írtátok, hogy nem sikerült elérni pókeroldalakat.)
Igazából nekem csak arra kell, hogy a hétből kb. 3 napot tudjak játszani bent a koliban(proxy). Szóval keveset használnám, ezért nem biztos, hogy kell korlátlan. Viszont a korlátlant csak hűségnyilatkozattal adják, de nem biztos, hogy kell nekem 1 évnél hosszabb időre. 1 GB vagy 5GB-os csomag maradt. Melyik kéne nekem? Tényleg csak pókerre. (végül is max 80 óra havonta 5 asztalon)
Látom, a modemek is különböző árban vannak. Különbség köztük póker szempontból, gondolom nincs.
Kell mobilnet. A vodás tűnik a legjobbnak. Biztos nincs vele probléma? (Régebben írtátok, hogy nem sikerült elérni pókeroldalakat.)
Igazából nekem csak arra kell, hogy a hétből kb. 3 napot tudjak játszani bent a koliban(proxy). Szóval keveset használnám, ezért nem biztos, hogy kell korlátlan. Viszont a korlátlant csak hűségnyilatkozattal adják, de nem biztos, hogy kell nekem 1 évnél hosszabb időre. 1 GB vagy 5GB-os csomag maradt. Melyik kéne nekem? Tényleg csak pókerre. (végül is max 80 óra havonta 5 asztalon)
Látom, a modemek is különböző árban vannak. Különbség köztük póker szempontból, gondolom nincs.
Mostanában nincs probléma a vodással sem. 5GB szerintem bőven elég pókerre.
Még az 1GB is bőven elég szerintem.Pár éve volt vodás netem mikor még a 100Mb-os csomagot vezették be a piacra,napi 4-6 óra 4-8 asztalra tökéletesen elég volt a havi 100Mb még e-mail-re és webre is maradt pár mega.:)
Egyáltalán nem értek ehhez, ezért kénytelen vagyok a ti tapasztalataitokra hagyatkozva dönteni.
Én még kevesebbet fogok játszani vele. Megkockáztatom az 1 gigásat. Nincs hűségnyilatkozat, így hát válthatok nagyobbra majd, ha kell. Az első hónap meg úgyis korlátlan. Fél évig fél havidíj! Zsííír. :D
Nekem Tfosos van, de az sem az igazi, túl sokszor vált a a kapcsolatok közt.
A barátom hétvégenként át szokott jönni hozzám, neki vodás van, szinte mindig csak 20-30K-val megy, pedig lefedettség van Siófokon, sőt hétközben Pécsen sem megy túl gyorsabban neki.
Ez csak egy tapasztalat.
Üdv
Érdemes kipróbálni előtte, ha van rá lehetőséged. A térerő miatt.
Ez bizony tényleg nem árt,cimborám vett egy tré-mobilosat és szerencsétlen úgy le van árnyékolva hogy alig tudja használni.
Sajnos ez még nagyvárosokban is probléma lehet.
Debrecenben csak nem lesz gond! :S Otthon(Csökmőn :)) nem is remélem, hogy tudom használni.