Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Milyen internet szolgaltato?

zsjozsef
Válasz Vika kommentjére
2008. dec. 30. 20:29

mobilnet

Kell mobilnet. A vodás tűnik a legjobbnak. Biztos nincs vele probléma? (Régebben írtátok, hogy nem sikerült elérni pókeroldalakat.)
Igazából nekem csak arra kell, hogy a hétből kb. 3 napot tudjak játszani bent a koliban(proxy). Szóval keveset használnám, ezért nem biztos, hogy kell korlátlan. Viszont a korlátlant csak hűségnyilatkozattal adják, de nem biztos, hogy kell nekem 1 évnél hosszabb időre. 1 GB vagy 5GB-os csomag maradt. Melyik kéne nekem? Tényleg csak pókerre. (végül is max 80 óra havonta 5 asztalon)
Látom, a modemek is különböző árban vannak. Különbség köztük póker szempontból, gondolom nincs.

buktar
Válasz zsjozsef kommentjére
2008. dec. 30. 20:55

Kell mobilnet. A vodás tűnik a legjobbnak. Biztos nincs vele probléma? (Régebben írtátok, hogy nem sikerült elérni pókeroldalakat.)
Igazából nekem csak arra kell, hogy a hétből kb. 3 napot tudjak játszani bent a koliban(proxy). Szóval keveset használnám, ezért nem biztos, hogy kell korlátlan. Viszont a korlátlant csak hűségnyilatkozattal adják, de nem biztos, hogy kell nekem 1 évnél hosszabb időre. 1 GB vagy 5GB-os csomag maradt. Melyik kéne nekem? Tényleg csak pókerre. (végül is max 80 óra havonta 5 asztalon)
Látom, a modemek is különböző árban vannak. Különbség köztük póker szempontból, gondolom nincs.

Mostanában nincs probléma a vodással sem. 5GB szerintem bőven elég pókerre.

zend
Válasz buktar kommentjére
2008. dec. 30. 21:55

Mostanában nincs probléma a vodással sem. 5GB szerintem bőven elég pókerre.

Még az 1GB is bőven elég szerintem.Pár éve volt vodás netem mikor még a 100Mb-os csomagot vezették be a piacra,napi 4-6 óra 4-8 asztalra tökéletesen elég volt a havi 100Mb még e-mail-re és webre is maradt pár mega.:)

zsjozsef
Válasz zend kommentjére
2008. dec. 30. 22:17

Még az 1GB is bőven elég szerintem.Pár éve volt vodás netem mikor még a 100Mb-os csomagot vezették be a piacra,napi 4-6 óra 4-8 asztalra tökéletesen elég volt a havi 100Mb még e-mail-re és webre is maradt pár mega.:)

Egyáltalán nem értek ehhez, ezért kénytelen vagyok a ti tapasztalataitokra hagyatkozva dönteni.
Én még kevesebbet fogok játszani vele. Megkockáztatom az 1 gigásat. Nincs hűségnyilatkozat, így hát válthatok nagyobbra majd, ha kell. Az első hónap meg úgyis korlátlan. Fél évig fél havidíj! Zsííír. :D

buktar
2008. dec. 30. 22:24

Egyáltalán nem értek ehhez, ezért kénytelen vagyok a ti tapasztalataitokra hagyatkozva dönteni.
Én még kevesebbet fogok játszani vele. Megkockáztatom az 1 gigásat. Nincs hűségnyilatkozat, így hát válthatok nagyobbra majd, ha kell. Az első hónap meg úgyis korlátlan. Fél évig fél havidíj! Zsííír. :D

Érdemes kipróbálni előtte, ha van rá lehetőséged. A térerő miatt.

naná hogy
2008. dec. 30. 22:28

Nekem Tfosos van, de az sem az igazi, túl sokszor vált a a kapcsolatok közt.
A barátom hétvégenként át szokott jönni hozzám, neki vodás van, szinte mindig csak 20-30K-val megy, pedig lefedettség van Siófokon, sőt hétközben Pécsen sem megy túl gyorsabban neki.
Ez csak egy tapasztalat.

Üdv

zend
2008. dec. 30. 22:28

Érdemes kipróbálni előtte, ha van rá lehetőséged. A térerő miatt.

Ez bizony tényleg nem árt,cimborám vett egy tré-mobilosat és szerencsétlen úgy le van árnyékolva hogy alig tudja használni.

buktar
Válasz zend kommentjére
2008. dec. 30. 22:31

Ez bizony tényleg nem árt,cimborám vett egy tré-mobilosat és szerencsétlen úgy le van árnyékolva hogy alig tudja használni.

Sajnos ez még nagyvárosokban is probléma lehet.

zsjozsef
2008. dec. 30. 22:45

Sajnos ez még nagyvárosokban is probléma lehet.

Debrecenben csak nem lesz gond! :S Otthon(Csökmőn :)) nem is remélem, hogy tudom használni.

Vika
2009. jan. 1. 15:17

Debrecenben csak nem lesz gond! :S Otthon(Csökmőn :)) nem is remélem, hogy tudom használni.

Megyszékhelyeken minimális az esély rá, hogy probléma legyen vele, nálam a T és a Voda is normálisan megy/ment Miskolcon. Ha csak pókerezésre használod, arra jó mindkettő, megszívni azok szívták meg, akik a nyomorult Vodafone-nál "korlátlan" netre írtak alá hűségnyilatkozatot, mert fő internetes kapcsolatként akarták használni a mobilnetet a hazug reklámok hatására.
Mondjuk csak személyes vélemény, és ez persze nem kell, hogy befolyásolja a döntésedet, de én a Vodaval semmilyen formában nem vagyok hajlandó a jövőben együttműködni azok után, hogy minden ügyfelükkel szemben egyoldalú szerződésmódosítást léptek meg korlátlan internet témakörben, és még a hűségnyilatkozat elengedését sem ajánlották fel, valamint egyedüli történésként pont erről a legfontosabb változásról "felejtették el" tájékoztatni a becsapott és megvezetett ügyfeleiket. Egy ilyen cégben nem lehet megbízni...

Élő ügyfélszolgálat