Ez lehűt nektek bármit:
Spire TherMax II hűtőborda és ventilátor (All Intel/ All AMD) - GÉPBOLT
12 cm-es venti annyi levegőt fog szállítani, hogy nem is kell gyorsan pörögnie. Ha melegedés gondotok van érdemes megnézni, hogy a ház szellőzése jó-e, mert akármekkora hűtőt rakhattok a CPU-ra, ha összegyűlik a házban a meleg. Másik hülyeség, hogy a ház oldalát le szokták venni, hogy ne melegedjen annyira, ettől a házban alapban meglévő légáramlás teljesen megszűnik és megsül a RAM vagy a HDD.
Másik hülyeség, hogy a ház oldalát le szokták venni, hogy ne melegedjen annyira, ettől a házban alapban meglévő légáramlás teljesen megszűnik és megsül a RAM vagy a HDD.
Ez lehűt nektek bármit:
Spire TherMax II hűtőborda és ventilátor (All Intel/ All AMD) - GÉPBOLT
12 cm-es venti annyi levegőt fog szállítani, hogy nem is kell gyorsan pörögnie. Ha melegedés gondotok van érdemes megnézni, hogy a ház szellőzése jó-e, mert akármekkora hűtőt rakhattok a CPU-ra, ha összegyűlik a házban a meleg. Másik hülyeség, hogy a ház oldalát le szokták venni, hogy ne melegedjen annyira, ettől a házban alapban meglévő légáramlás teljesen megszűnik és megsül a RAM vagy a HDD.
Amikor pasztázni próbáltam akkor szépen aprólékosan a párom sminkkészletéből elcsent ecsettel pormentesítettem, de egy fokot nem ment le a hőfoka, pörögni meg pörög szemmel láthatóan.
Nem csodálkozom, hogy zavarosnak tűnik, megmondták és vállalom, hogy műszaki antitalentum vagyok, sosem lesz belőlem vérbeli kocka :). Na pont ezeket a tuning cuccokat elkerülendő írtam, hogy alapkonfigurációkban gondolkodom, a teljes képernyős HD filmnézés a legbrutálabb amivel próbatétel elé szoktam állítani a gépemet, tehát szvsz felesleges. Így is azt mondom, hogy egy szavam sem lehet mert 2005ben lett összeállítva a gép és most kimondottan grindelésre akarok összerakni egy újat.
Hy all,
Tervezek venni egy harmadik monitort, csak nem tudom, hogy a videokartyam megbirkozna e vele?Valaki segitene kideriteni?koszi
Ilyen gepem van:
HP Pavilion p6360sc Desktop PC Product Specifications HP Pavilion p6360sc Desktop PC - HP Customer Care (United States - English)
+ Hallottam, hogy a nagy adatbazisnak kell valami ssd harddisk?Az ebben van?Vagy ha nincs, akkor sima computer uzletben raknak bele?Gondolkoztam, hogy kibovitem meg a memoriat mondjuk 8gb-ra, csak nem tudom, hogy kitudnam e hasznalni..
Ja, és ne ecsettel pormentesíts, hanem tiszta alkohollal tisztítsd le a processzort is és a hűtő alját is, mielőtt felteszed a pasztát.
Hy all,
Tervezek venni egy harmadik monitort, csak nem tudom, hogy a videokartyam megbirkozna e vele?Valaki segitene kideriteni?koszi
Ilyen gepem van:
HP Pavilion p6360sc Desktop PC Product Specifications HP Pavilion p6360sc Desktop PC - HP Customer Care (United States - English)
+ Hallottam, hogy a nagy adatbazisnak kell valami ssd harddisk?Az ebben van?Vagy ha nincs, akkor sima computer uzletben raknak bele?Gondolkoztam, hogy kibovitem meg a memoriat mondjuk 8gb-ra, csak nem tudom, hogy kitudnam e hasznalni..
Hy all,
Ilyen gepem van:
HIvatalosan ezt írják: "The entire HD 5000 series products have Eyefinity capabilities supporting three outputs."
Viszont nézd meg itt a táblázatot: Evergreen (GPU family) - Wikipedia, the free encyclopedia
Ebből nekem úgy tűnik, hogy csak akkor lehet egyszerre 3 kimenetet használni, ha ezek közül az egyik DisplayPort csatlakozású. A te gépeden pedig ilyen nincs.
Elvileg tudnia kellene 3 monitort. Minden ATI kártya tudja, ahol a specifikációk között szerepel az "Eyefinity". Más kérdés, hogy a HD54xx sorozat a leggeyengébb, ami tudja ezt, így nagy csodára nem számítanék. [/url]