Coix
Válasz titcar kommentjére
2011. aug. 27. 11:05

ja a fenti 10-20 hsz-ben szerinted hány pontatlanság van? csak ilyen apróságok, hogy cash-el meg chipsettel ne foglalkozz :D

Használható inftót kell adni, és nem kell feltétlenül a pontosságra törekedni. :D Írhatnék hosszasan a chipsetekről, mert tényleg vannak különbségek, de minek? A lényeg az, hogy mire tudja használni az alaplapot. Nem a chipset fontos, hanem az, amit tud, azt meg tök egyszerűen is meg lehet fogalmazni.

Én sem igazán értem, miért kötekedsz. Ha azt az energiát, amit ebben a témában teljesen használhatatlan hozzászólásokra fordítottál, mondjuk olyan témákra fordítottál volna, ahol TUDSZ és AKARSZ is segíteni (biztos van ilyen :) ), szerintem mindenki jobban járt volna.

Ahogy RegGeri is írta: sok dologban igazad van, de ez egyáltalán nem viszi előre a témát.

No offense! Egyébként meg szép napot mindenkinek!

Morzdomigron
Válasz Coix kommentjére
2011. aug. 27. 11:24

Ha azt az energiát, amit ebben a témában teljesen használhatatlan hozzászólásokra fordítottál, mondjuk olyan témákra fordítottál volna, ahol TUDSZ és AKARSZ is segíteni (biztos van ilyen :) ), szerintem mindenki jobban járt volna.

Ámen.

Metttyu
Válasz Morzdomigron kommentjére
2011. aug. 27. 11:37

Szerintem az is segítség, hogy prohardver.hu

Morzdomigron
Válasz GreEko kommentjére
2011. aug. 27. 16:19

Ez miért kerül többe mint ez miközben ugyan azt tudják?

Tieru
2011. aug. 27. 16:27

Mert van rajta menő hűtőborda.
Amúgy nemtom, lehet h jobban tuningolható, vagy alacsonyabb időzítéseken megy stb. biztos megvan az oka.

Morzdomigron
Válasz Tieru kommentjére
2011. aug. 29. 19:34

Alaplap: GIGABYTE GA-PH67-DS3-B3

Processzor: INTEL Core i3-2100 3.10GHz 1155 BOX

Memória: KINGSTON 4096MB DDR3 1333MHz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/4G

Videokártya: GIGABYTE GV-N450OC-1GI GTS450 1GB GDDR5 PCIE

Nagy változás nem lett az ajánlotthoz képest. Egyelőre így fest, a VGA még nem biztos + kell még egy táp. Viszont nekem még ráér egy-két hónapig, érdemes minél később megvenni, vagy ne törődjek vele, mert nem szoktak ennyi idő alatt lejjebb menni az árak?

GreEko
2011. aug. 29. 20:46

Nagy változás nem lett az ajánlotthoz képest. Egyelőre így fest, a VGA még nem biztos + kell még egy táp. Viszont nekem még ráér egy-két hónapig, érdemes minél később megvenni, vagy ne törődjek vele, mert nem szoktak ennyi idő alatt lejjebb menni az árak?

ha megteheted, érdemes várni.

Hz
Válasz GreEko kommentjére
2011. aug. 30. 9:04

Ennyiért inkább valami 4magos AMD-t vennék..

Morzdomigron
Válasz Hz kommentjére
2011. aug. 30. 13:41

Ennyiért inkább valami 4magos AMD-t vennék..

Igazad lehet. De pénztárcakímélő megoldásként inkább kerestem egy olcsóbb de hasonló teljesítményűt. Erről mi a vélemény?

Alaplap: GIGABYTE GA-870A-USB3

Processzor: AMD Athlon II X2 265 3.30GHz AM3 BOX

Jobb lenne olyan amiben van SATA II csatlakozó is?

nando42
2011. aug. 30. 13:56

Igazad lehet. De pénztárcakímélő megoldásként inkább kerestem egy olcsóbb de hasonló teljesítményűt. Erről mi a vélemény?

Alaplap: GIGABYTE GA-870A-USB3

Processzor: AMD Athlon II X2 265 3.30GHz AM3 BOX

Jobb lenne olyan amiben van SATA II csatlakozó is?

Nem, visszafelé kompatibilis természetesen, ahogyan az usb is.

Élő ügyfélszolgálat