ja a fenti 10-20 hsz-ben szerinted hány pontatlanság van? csak ilyen apróságok, hogy cash-el meg chipsettel ne foglalkozz :D
Ha azt az energiát, amit ebben a témában teljesen használhatatlan hozzászólásokra fordítottál, mondjuk olyan témákra fordítottál volna, ahol TUDSZ és AKARSZ is segíteni (biztos van ilyen :) ), szerintem mindenki jobban járt volna.
Szerintem az is segítség, hogy prohardver.hu
Mert van rajta menő hűtőborda.
Amúgy nemtom, lehet h jobban tuningolható, vagy alacsonyabb időzítéseken megy stb. biztos megvan az oka.
Alaplap: GIGABYTE GA-PH67-DS3-B3
Processzor: INTEL Core i3-2100 3.10GHz 1155 BOX
Memória: KINGSTON 4096MB DDR3 1333MHz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/4G
Videokártya: GIGABYTE GV-N450OC-1GI GTS450 1GB GDDR5 PCIE
Nagy változás nem lett az ajánlotthoz képest. Egyelőre így fest, a VGA még nem biztos + kell még egy táp. Viszont nekem még ráér egy-két hónapig, érdemes minél később megvenni, vagy ne törődjek vele, mert nem szoktak ennyi idő alatt lejjebb menni az árak?
Nagy változás nem lett az ajánlotthoz képest. Egyelőre így fest, a VGA még nem biztos + kell még egy táp. Viszont nekem még ráér egy-két hónapig, érdemes minél később megvenni, vagy ne törődjek vele, mert nem szoktak ennyi idő alatt lejjebb menni az árak?
Ennyiért inkább valami 4magos AMD-t vennék..
Ennyiért inkább valami 4magos AMD-t vennék..
Igazad lehet. De pénztárcakímélő megoldásként inkább kerestem egy olcsóbb de hasonló teljesítményűt. Erről mi a vélemény?
Alaplap: GIGABYTE GA-870A-USB3
Processzor: AMD Athlon II X2 265 3.30GHz AM3 BOX
Jobb lenne olyan amiben van SATA II csatlakozó is?