Akkor ez szerinted nem lenne rosz vétel
APC Back-UPS BE700G-GR ES 700VA szünetmentes tápegység - AQUA electromax
Gyorsan 25giga lett az adatbázisból, mert hm2vel szenvedtem egy időbe, csinaltam vagy 5-6 adatbázist, importáltam is bele, de nem használom őket. AKkor egy ilyet javasolnál?
128GB Kingston SSD SATA3 2.5" V-Series V200 meghajtó SV200S37A/128G - AQUA electromax
?
( illetve ez miben különbözik a + pénz felett? 128GB Kingston SSD SATA3 2.5" V-Series V200 Desktop meghajtó SV200S3D7/128G - AQUA electromax)
10-15p azért jó lenne ha meglenne áramszünet esetén.
Vigyázat, nagyon buta kérdés következik :D :
APC Back-UPS BK650EI CS 650VA szünetmentes tápegység - AQUA electromax
Ebbe hogy dugom be a tápkábeleket? Mert ennek nem olyan fali dugeszes a hátulja?
Gyorsan 25giga lett az adatbázisból, mert hm2vel szenvedtem egy időbe, csinaltam vagy 5-6 adatbázist, importáltam is bele, de nem használom őket. AKkor egy ilyet javasolnál?
128GB Kingston SSD SATA3 2.5" V-Series V200 meghajtó SV200S37A/128G - AQUA electromax
?
( illetve ez miben különbözik a + pénz felett? 128GB Kingston SSD SATA3 2.5" V-Series V200 Desktop meghajtó SV200S3D7/128G - AQUA electromax)
Akkor ez szerinted nem lenne rosz vétel
APC Back-UPS BE700G-GR ES 700VA szünetmentes tápegység - AQUA electromax
Nagyon szépen köszönöm a folyamatos segítséget!
Nekem akkoriban ezt ajánlották. Attól is függ, hogy mire kell. Nálam a lakásban voltak gondok a biztosítékkal (szóval max 5-10 perc kimaradás). Miután az megoldódott, már nem volt rá szükség, mert sokra nem megyek vele, ha az egész tömbben elmegy az áram :)
Amúgy a prohardver szünetmentes fórumában ajánlották. Segítőkészek voltak, és gyorsan válaszoltak. Ha gondolod tedd fel ott is a kérdést, ki tudja, lehet, hogy azóta van jobb vétel is.
10-15p azért jó lenne ha meglenne áramszünet esetén.
Vigyázat, nagyon buta kérdés következik :D :
APC Back-UPS BK650EI CS 650VA szünetmentes tápegység - AQUA electromax
Ebbe hogy dugom be a tápkábeleket? Mert ennek nem olyan fali dugeszes a hátulja?
Majdnem ennyiért ott az 1000VA-s.
FSP 10000VA EP1000 szünetmentes tápegység - AQUA electromax
Konkrétan ismerem a tipust, van belőle 2-3db om, megbízhatóan teszik a dolgukat, igaz még csak kb. fél éve.
(Mondjuk azóta feléjük sem néztem.)
Úgy döntöttem, hogy beruházok egy új gépre, mert kicsit unom már, hogy állandóan missclickelek a gépem lassulásai miatt.
Elvárások:
- 2 darab 27” és egy darab 24” monitor kezelése
- 30-40 Pokerstars asztal, PokerTracker(vagy HM) és TableNinja _szaggatás nélkül_
Konfig:
Alaplap: GIGABYTE GA-990FXA-D3
Processzor: AMD FX-8150 3.60GHz AM3+
Videokártya: 2 darab GIGABYTE GV-R667D3-1GI HD6670 1GB GDDR3
Memória: CORSAIR 8192MB XMS3 DDR3 1600MHz CL9 QUAD KIT
Tápegység: CORSAIR Enthusiast Series Modular TX650M
SSD:
- A-DATA 120GB SATA3 2,53" S510 AS510S3-120GM-C
- KINGSTON 64GB SATA3 2,5" SSDNow V200 SV200S3N7A/64G
A120-as a win7-nek és a programoknak, a 64-es adatbázisnak.
Alaplap: Kb annyi az elvárásom vele szemben, hogy legyen helye a két videokártyának
Processzor: Úgy tudom, hogy a PostgreSQL nagyon szereti a sokmagos procikat, ezért választottam egy 8 magost:) Az AMD-t favorizálom, ne is próbáljatok lebeszélni róla:D
Videokártya: Ezek megbirkóznak a feladattal?!?!
Memória: Ehhez nem fűznék kommentet:) Talán elég lenne 4 giga is, ezt még átgondolom...
Tápegység: Egyáltalán nem értek hozzájuk, de gondolom nem lesz probléma egy Corsair táppal...
SSD: Írtátok, hogy elég egy is, de gondolom rosszat nem teszek azzal, ha az adatbázist fizikailag is elválasztom a rendszerlemeztől...
Ha valamit hiányoltok, kifogásoltok vagy nagyon sokalltok, kérlek szóljatok! Köszönöm a segítséget!