Jimmybooy
Válasz naná hogy kommentjére
2009. jan. 16. 22:48

őőőőő
Erről hol lehet plussz infót találni?
Csak nappalisoknak jár?
Azt tudom hogy Archicadnek is van tanulói liszensze, de a többiről még nem halottam.

Tisztaszoftver Program

zsjozsef
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. jan. 16. 22:53

Úgy láttam, hogy te még tanulsz. Nézz körül a suliban, mert kell lenni ott legális Windowsnak a számodra! OM szerződést kötött a MS-tal az egész felsőoktatásra és minden diák hozzájuthat Windows + Office-hoz "ingyért", állambácsi már megfizetett érte.

Na! Ez érdekel! :D köszi

naná hogy
Válasz Jimmybooy kommentjére
2009. jan. 16. 22:54

Tisztaszoftver Program

Köszönöm!

zsjozsef
Válasz naná hogy kommentjére
2009. jan. 18. 21:27

Hi!

Ciki, de: Hogy tudom kideríteni, hogy milyen memória van a gépemben? DDR1 vagy 2 nem tudom, a memóriára meg nem írták rá. :S

Köszi!

Jimmybooy
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. jan. 18. 21:39

Hi!

Ciki, de: Hogy tudom kideríteni, hogy milyen memória van a gépemben? DDR1 vagy 2 nem tudom, a memóriára meg nem írták rá. :S

Köszi!

A nyáknál 1 bevágás ddr2-es 2 bevágás ddr1-es.

Joooke
Válasz Jimmybooy kommentjére
2009. jan. 22. 6:54

megjött a gépem , hát persze hogy nem sikerül nekem semmi sem elsőre ne hogy egyszer boldog is legyek :)
felraktam a vista 64bitet , felrakok minden drivert nvdia , monitor , gyárit. utána legujabbat mindenből driverrel meg driver nélkül is max felbontás 1280 - x :D
vicces a dolog mindent megprobáltam már amit lehetett hát ennyit erről ..

Littlemage
Válasz Joooke kommentjére
2009. márc. 7. 13:07

RAM - alaplap

Sziasztok!

gondoltam kibovitem a gépemben a RAMot 1GB-rol 2-re.

Bementem a boltba, felirtam az alaplap tipusat. sajna elotte nem kerestem rá, mert azutan jutott eszembe, hogy meg kellene nezni, miutan mar kiszedtem, hogy mit tud.

no bemegyek a boltba, mutatom, hogy milyen ramjaim vannak(2db 500 mb, 533 mhz), 2 hely van az alaplapon, ilyen az alaplap, szeretnem boviteni, mit ajanl. 2db 1GB-os 800 Mhz.es kingstom RAMOT vettem 7200ert. nagy hevvel teszem be a gepbe, az meg nem igazan akart elindulni, mar kezdtem aggodni, hogy elcsesztem valamit, vagy elszallt a trafo.

Visszacseréltem a régiekre, azzal elindult frankon. felmegyek a netre, rakeresgelek az alaplapomra (ASUS P5SD2 FM/S), hát halál pontosan nem talaltam meg ezt, de hasonlot igen.

ASUSTeK Computer Inc.

No ezeken ugy latom, hogy nem igazan 800 mhz-es memoria valo belejuk.

s az lenne a kerdesem, hogy ez lehet a gond? tehat hogy nem birja az alaplapom ezt a memoriat?

A processzorom, az ilyen Dual 2.8 GHz-es.

Ill. netan érdemes lenne alaplapot cserélni? processzort?

köszi.

Bár kb. 3 eves a gep, annyira nem lehet idejetmult, vagy? :)

titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2009. márc. 7. 13:22

LM 3 év az egy totális generáció váltás :)

eléggé úgy látszik, hogy a 800as ramot nem bírja a lap, ha egy kis mákod lett volna, akkor 667en elment volna benne a 800as ram.

szerintem amíg nem érzed azt, hoyg nem elég a gép teljesítménye, addig nem kell lecserélni :)

monsterman
Válasz titcar kommentjére
2009. márc. 7. 13:26

Az is lehet hibásak a ramok.
Próbáltad, külön-külön egyesével beletenni?

zsjozsef
Válasz monsterman kommentjére
2009. márc. 26. 20:32

Sziasztok!

Hogyan fejlesszem a gépemet?
1,5 éve vettem 50 ezerért monitor nélkül. 2,66 GHz, 1,5 GB DDR2 RAM, ATI Radeon 9600 videókártya. És nagyon felbasz! Szaggat, ha fut a HM, már 1 asztalnál is! Pedig elégnek kéne lennie, nem?
Mit csináljak vele? (Most még nem tudok laptopot venni.)

Élő ügyfélszolgálat