Jimmybooy
Válasz technoinside kommentjére
2009. márc. 28. 17:05

Nem teljesen idetartozik de használ valaki mobilnetet pókerezésre?
Az 1GB-os csomag elég egy hónapra ?
Köszi !

titcar
2009. márc. 28. 17:21

ha félreérthető volt akkor sry,

de egy szóval sem írtam hogy a szaggatások csak a vgatól függnek

próbálj ki egy 2ghz-s procival + r9600-al megnyitni 6-12 asztalt, hm-et ami elég jól letudja fogni a gépet, és ha még a wined se tökéletes akkor elég valószínű h szaggatások lesznek.
de ha van egy vgad ami hosszútávon kitud használni mondjuk egy amd 3000+ procit akkor nagy gond nem lehet (..+még egy kis takarítás a winben).

+ a vga lecserélése potom pár ezer forintért +EVsnek tűnik :)

-
zsjozsef kérdésedre válasz: Nem

finoman arra próbáltam utalni, hogy marhára minimális vga kell a hm-hez, konkrétan nem tudsz olyat szerezni, ami nem elég.

zsjozsef: inkább 1 komplett gépcserét javasolnék

mobilnetnek van topic, ha keveset játszol elég az 1gb

zsjozsef
Válasz titcar kommentjére
2009. márc. 28. 17:52

Köszi srácok! Gépcsere lesz.

ZoDo
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. ápr. 8. 11:57

Sziasztok!

Toshiba Toshiba L350-20G Laptop - Buy cheap Toshiba laptops including the Toshiba L350-20G at PC World. , csak 1,6Ghz-s de 17"os gep, vagy

Dell 1545 Black Laptops - Cheap Dell Laptops. Buy the Dell 1545 Black laptop at PC World. Dell, "erosebb", de csak 15.6" (widescr)

Szerintetek melyik a jobb pokerezeshe?

zsjozsef
Válasz ZoDo kommentjére
2009. ápr. 9. 1:03

Hello!

Megvan végre a HM, megy a HUD is, de laggolok közben. A CPU használat 50% körül mozog játék közben, a gépem paramétereiről korábban már sírtam itt. Mi lehet a gond vele? Jójó, lesz gépcsere, de majd később. Addig valami szükségfejlesztés?

czibolyacs
2009. ápr. 9. 1:23

Ram!!

Hello!

Megvan végre a HM, megy a HUD is, de laggolok közben. A CPU használat 50% körül mozog játék közben, a gépem paramétereiről korábban már sírtam itt. Mi lehet a gond vele? Jójó, lesz gépcsere, de majd később. Addig valami szükségfejlesztés?

Hali!
Szerintem memóriát vegyél bele még 512 sztem elég lesz. Masra felesleges költeni szinte csak pénzkidobás.

Üdv

zsjozsef
Válasz czibolyacs kommentjére
2009. ápr. 9. 1:41

Hali!
Szerintem memóriát vegyél bele még 512 sztem elég lesz. Masra felesleges költeni szinte csak pénzkidobás.

Üdv

Báttya, van benne 1,5 GB! Azt ne mondd, hogy kevés! Erre a gépre minden Ft pénzkidobás, de most nem tudok másikat venni.

technoinside
2009. ápr. 10. 12:41

Hello!

rendszerpucolás?

zsjozsef
2009. ápr. 10. 12:51

rendszerpucolás?

3 hete raktam újra. Azóta ccleaner, ad aware, eset, amivel igyekszem karbantartani. De csinálok most egy töredezettség mentesítést.

Közben úgy döntöttem, hogy alaplap+proci csere lesz. Átmeneti megoldásként augusztusig.

zsjozsef
2009. ápr. 11. 21:17

Hi!

Feljebb írtam, milyen gépem van. Na, egy fórumon érdeklődtem, mivel kéne ideiglenesen fejleszteni. Azt ajánlotta egy srác, hogy vegyek bele használtan Intel 3 GHz-es procit, jobb lesz. Egy ember véleménye nem sok. Ti mit gondoltok?

Élő ügyfélszolgálat