Nem teljesen idetartozik de használ valaki mobilnetet pókerezésre?
Az 1GB-os csomag elég egy hónapra ?
Köszi !
ha félreérthető volt akkor sry,
de egy szóval sem írtam hogy a szaggatások csak a vgatól függnek
próbálj ki egy 2ghz-s procival + r9600-al megnyitni 6-12 asztalt, hm-et ami elég jól letudja fogni a gépet, és ha még a wined se tökéletes akkor elég valószínű h szaggatások lesznek.
de ha van egy vgad ami hosszútávon kitud használni mondjuk egy amd 3000+ procit akkor nagy gond nem lehet (..+még egy kis takarítás a winben).
+ a vga lecserélése potom pár ezer forintért +EVsnek tűnik :)
-
zsjozsef kérdésedre válasz: Nem
Köszi srácok! Gépcsere lesz.
Sziasztok!
Toshiba Toshiba L350-20G Laptop - Buy cheap Toshiba laptops including the Toshiba L350-20G at PC World. , csak 1,6Ghz-s de 17"os gep, vagy
Dell 1545 Black Laptops - Cheap Dell Laptops. Buy the Dell 1545 Black laptop at PC World. Dell, "erosebb", de csak 15.6" (widescr)
Szerintetek melyik a jobb pokerezeshe?
Hello!
Megvan végre a HM, megy a HUD is, de laggolok közben. A CPU használat 50% körül mozog játék közben, a gépem paramétereiről korábban már sírtam itt. Mi lehet a gond vele? Jójó, lesz gépcsere, de majd később. Addig valami szükségfejlesztés?
Ram!!
Hello!
Megvan végre a HM, megy a HUD is, de laggolok közben. A CPU használat 50% körül mozog játék közben, a gépem paramétereiről korábban már sírtam itt. Mi lehet a gond vele? Jójó, lesz gépcsere, de majd később. Addig valami szükségfejlesztés?
Hali!
Szerintem memóriát vegyél bele még 512 sztem elég lesz. Masra felesleges költeni szinte csak pénzkidobás.
Üdv
Hello!
rendszerpucolás?
Hi!
Feljebb írtam, milyen gépem van. Na, egy fórumon érdeklődtem, mivel kéne ideiglenesen fejleszteni. Azt ajánlotta egy srác, hogy vegyek bele használtan Intel 3 GHz-es procit, jobb lesz. Egy ember véleménye nem sok. Ti mit gondoltok?