És az ASZF-ben mi van?
A szemetek!
Hogy merik?
ASZF-ben az is benne van hogy mikor van az ügyfélszolgálatuk "nyitva"..
:)
Elértem őket, szegény pasit én kelthettem olyan álmos hangja volt:D az egyéb forgalomtípus meghaladta a "normálisat" azt mondta a krapek és ezért korlátozták, mondom és mi tartozik az egyéb forgalomtípusba, válasz így kezdődött: online játékok, videómegosztók,...mondom köszi ennyi elég is lesz:) de semmit nem kell fizetni ha következő napok átlaga megint "normális" lesz akkor automatikusan visszakapcsol a rendszer...
Jófejek.
Vehetsz netet, csak éppen nem használhatod 100%-osan. :)
mobilnet
Sziasztok!
Havi 15-20 óra játékra mit javasoltok ?
És mennyibe kerül ?
kpuzsa
Sziasztok!
Havi 15-20 óra játékra mit javasoltok ?
És mennyibe kerül ?
kpuzsa
Elértem őket, szegény pasit én kelthettem olyan álmos hangja volt:D az egyéb forgalomtípus meghaladta a "normálisat" azt mondta a krapek és ezért korlátozták, mondom és mi tartozik az egyéb forgalomtípusba, válasz így kezdődött: online játékok, videómegosztók,...mondom köszi ennyi elég is lesz:) de semmit nem kell fizetni ha következő napok átlaga megint "normális" lesz akkor automatikusan visszakapcsol a rendszer...
Először - lehetőség szerint - próbáld ki mindet ott, ahol használni akarod. Utána lehet csomagokról beszlni.
Net szakadozásnál lehet hogy a modemet kellene piszkálni. ADSLnél ezzel szívtam én is, mindig 20:30 körül elkezdett szaggatni 3-4 szer újra csatlakozott (sitout, fold) msot kicsit belemászva a lelkébe stabilnak tűnik.
Vodafone 2G mobilnetet vettem, hogy a munkahelyemen :) is tudjak pókerezni.Tegnap használtam először, 4 asztal + Hm 1 óra alatt lement 450 Mb!Na mondom ez f..a lesz. Aztán a következő 3 órában 20 Mb fogyott!!!Van valakinek valami hasonló tapasztalata?Esetleg valami ötlete, hogy miért lehetett...