Vodafone 2G mobilnetet vettem, hogy a munkahelyemen :) is tudjak pókerezni.Tegnap használtam először, 4 asztal + Hm 1 óra alatt lement 450 Mb!Na mondom ez f..a lesz. Aztán a következő 3 órában 20 Mb fogyott!!!Van valakinek valami hasonló tapasztalata?Esetleg valami ötlete, hogy miért lehetett...
Vodafone 2G mobilnetet vettem, hogy a munkahelyemen :) is tudjak pókerezni.Tegnap használtam először, 4 asztal + Hm 1 óra alatt lement 450 Mb!Na mondom ez f..a lesz. Aztán a következő 3 órában 20 Mb fogyott!!!Van valakinek valami hasonló tapasztalata?Esetleg valami ötlete, hogy miért lehetett...
"Amúgy 3G-n már gyors a net?"
Nekem a T-Mobilon 5Mbit/s a letöltés
Köszi, 3G-ben szépen megy... Zoli!Kikapcsolom őket, valószinű igazad lehet...
Pókerezésre simán megfelel akkor is, ha lekorlátozzák.
windows update, torrent:D
Nekem a T-Mobilon 5Mbit/s a letöltés
ő nem torrentezik :)
windows update, torrent:D
Viharnál szakad a kapcsolatom mostanában. Mit vegyek amit csak ilyen esetekre használnék, hogy ha például elmegy,betudjam fejezni ahol éppen vagyok? Erre mi lehet a legolcsóbb megoldás? Apple Iphone-on is gondolkozok, esetleg arra valami 5000 forintos csomag 1giga nettel és ilyen esetekben azt bedugni 2-3 asztalt gondolom elvinne. Valakinek van valami jó tapasztalata?
Tehát nem grindelésre kellene a mobilenet,hanem csak ha elmegy a rendes..