Catalyst Control Centerben (nem tudom a te kártyádnál melyik progi van), lehet hogy engedélyezni kell a felbontást.
Nvidia vezérlőpult, de ott sincs.
Hi
Win7, Samsung SyncMaster S22B300 monitor.
Eddig a windowsban a képernyőtartalom olvashatóságát 125%-os közepes beállítással használtam, de a monitornak ajánlott 1920x1080-as felbontáson a programokban túl kicsik voltak így a betűk. Pl a PT4-ben, wincommanderben, excelben, a pokerstarsban pedig a legnagyobb betűkkel is eléggé kicsik maradtak. Ha a képernyőtartalom olvashatóságát átállítom nagyobbra 150%-osra, akkor minden windows-os progi nagyon jól néz ki, éles, olvasható karakterek stb, a pokerstarsban is nagyobbak lesznek a betűk kisebb betűméretekkel is, viszont teljesen elmosódott homályos az egész. Teljesen tiltreb.sz ez a dolog, mert úgy használom,h amikor kártyázok akkor 125%-osra állítom a dolgokat, amikor pedig nem használom a ps-t, akkor pedig 150%-osra. Mi lehet a gond?
sziasztok,
lenne néhány kérdésem mert kicsit analfabéta vagyok ebben a témában.
Szóval most szeretnék venni monitort vagy tv-t de pókerezni is szeretném használni.
itt vannak a kiszemeltjeim:
BenQ GL2760H LED TN 27-inch W Monitor 1920 x 1080, 16:9
Samsung UE32H5000 32-inch Widescreen 1080p Full HD LED TV
Kérdésem, hogy ezekre hány asztal férne ki tileban?
Valamint, ti mit ajánlanátok a budget-em kb 120e forint.
köszi
sziasztok,
lenne néhány kérdésem mert kicsit analfabéta vagyok ebben a témában.
Szóval most szeretnék venni monitort vagy tv-t de pókerezni is szeretném használni.
itt vannak a kiszemeltjeim:
BenQ GL2760H LED TN 27-inch W Monitor 1920 x 1080, 16:9
Samsung UE32H5000 32-inch Widescreen 1080p Full HD LED TV
Kérdésem, hogy ezekre hány asztal férne ki tileban?
Valamint, ti mit ajánlanátok a budget-em kb 120e forint.
köszi
Hali.
Úgy tűnik, hogy ma reggel megadta magát a monitorom (DELL U2412M). Még nem biztos, hogy újat kell vennem, de ha mégis, akkor 27 vagy 29 colosat vennék kb. 80-90k huf-ig.
Javaslatok jöhetnek. Köszi!
Kapásból ezt a hármat találtam, ami tetszik:
ASUS MX279H
LG 27MT75D-PZ
LG 29UM55-P
Póker, játék, film.
én épp eladom a U2412M monitorom. Ha gondolod... :)
Ha mindenképp 27-29" kellene akkor itt nézz szét:
www.oaziscomputer.hu
Én inkább a DELL-t javaslom. Vagy ha nem...akkor Asus
edit:
Közben megnéztem ezt a 29" LG-t. Attól független,h nem tetszik a formája meg vhogy nem kerek nekem....elég jó ár/értékű monitornak tűnik.
én épp eladom a U2412M monitorom. Ha gondolod... :)
Ha mindenképp 27-29" kellene akkor itt nézz szét:
Hírek-Tesztek - Oázis Computer Kft.
Én inkább a DELL-t javaslom. Vagy ha nem...akkor Asus
edit:
Közben megnéztem ezt a 29" LG-t. Attól független,h nem tetszik a formája meg vhogy nem kerek nekem....elég jó ár/értékű monitornak tűnik.
Ezzel a monitorral szemezek. Vélemények?
Dell P2815Q 71 cm (28") - Fényképezők, kamerák...
A 3840 x 2160 elég ütős főleg ennyiért. De kicsit tartok a TN paneltől. Jelenelg egy 1920x1200 és egy 1600x1200 as monitort használok így összesen 3520x1200 felületen tudok játszani, ami elég 6 asztal + folyamatos lobbyk böngészésére. Ezt szeretném kiváltani úgy hogy ne kelljen jobbra balra rángatni a nyakam, és azért ne is legyenek hangya méretű HUD statjaim.
Ezzel a monitorral szemezek. Vélemények?
Dell P2815Q 71 cm (28") - Fényképezők, kamerák...
A 3840 x 2160 elég ütős főleg ennyiért. De kicsit tartok a TN paneltől. Jelenelg egy 1920x1200 és egy 1600x1200 as monitort használok így összesen 3520x1200 felületen tudok játszani, ami elég 6 asztal + folyamatos lobbyk böngészésére. Ezt szeretném kiváltani úgy hogy ne kelljen jobbra balra rángatni a nyakam, és azért ne is legyenek hangya méretű HUD statjaim.