24 esnél nagyobbon az 1920*1080-nál rosszabb felbontás már szar, szóval szerintem ez jó nagyon kombó
Szervusztok!
Monitor vásárláson töröm a fejem és a következőre gondoltam:
LG 29UM57-P 29" IPS ultrawide monitor DVI,2x HDMI,DipslayPort - Media Markt online v
Én nem értek annyira a monitorokhoz. A lényeg, hogy elég nagy legyen, sok asztal elférjen rajta illetve hogy kímélje a szemem. Úgy tudom az IPS jót jelent ha szem kímélésről van szó. Mit gondoltok erről a cuccról?
Jó kis masina, szemezek vele :) Pókerra a felbontása tuti jó( itt mondták) Elég nagy is, szval én rosszat nem mondanék róla. de Tuti van itt nálam okosabb is... IPS: IPS panel (In-Plane Switching technology, síkban váltó technológia) egy, a folyadékkristályos megjelenítőkben használt technológia. Azért fejlesztették ki, hogy leküzdje a TN-panelek főbb hiányosságait: nagy válaszidő, kis betekintési szögek és rossz minőségű színreprodukció. Működési elve a folyadékkristály molekuláinak az üvegsíkokra merőlegesen történő elhelyezéséből és azoknak a párhuzamos irányba való forgatásán alapszik.(wikipédia)
http://www.gamestar.hu/lg-monitor-ips.html
Csak jót írnak róla.
kössz az infokat, azt hiszem döntöttem....:)
Már csak a pénzt kell össze gyűjteni :)
Hi!
Az lenne a kérdésem hogy egy 22" monitoron hány asztal fér el? Ha kicsit fedik egymást az nem baj. A mostani monitorom 19" és 4 asztal viszonylag jól el fér rajta. Előre is köszi.
Hi!
Nekem 6 asztal kis átfedéssel teljesen áttekinthető.
Mondjuk nekem kicsit rossz a szemem,szeretem ha nagyok az asztalok :)
az átmenetileg jó is lenne. köszi!! :)
Egy PS asztal mérete 800 x 570 pixel.
Ha tudod a felbontásod, akkor ki tudod számolni, hogy hogy fognak elférni az asztalok.
Ha 6 asztalon szeretnél átfedés és asztalméret csökkentés nélkül, az 2400x1140 pixel területet foglal el, értelemszerűen akkor ennél nagyobb felbontásút érdemes venni.
Jelen esetben 2560x1440 lenne célszerű.
Egy PS asztal mérete 800 x 570 pixel.
Ha tudod a felbontásod, akkor ki tudod számolni, hogy hogy fognak elférni az asztalok.
Ha 6 asztalon szeretnél átfedés és asztalméret csökkentés nélkül, az 2400x1140 pixel területet foglal el, értelemszerűen akkor ennél nagyobb felbontásút érdemes venni.
Jelen esetben 2560x1440 lenne célszerű.