Tudnátok egy megbízható monitort javasolni.
Használnám:póker heti 2-3nap,netezés.
Játszani,filmezni,képszerkeztés,stb NEM akarok.
Méret: hely szűke miatt 22'max.
Ár:max:45k!
Köszi
Hello! Tudnátok olyan, minotort/okat ajánlani, amik 34-40" közöttiek, emellett fontos, hogy legalabb 50cm legyen a képernyő magassága (talp nélkül), tehát inkább a kocka alakúakat keresem, az ultra wide felejtős. Próbálkoztam már pár oldalon, de a szűrők nem az igaziak, ezért, ha vkinek pont ilyesmi van és bevállt ossza meg velem a tapsztalatait!
Köszi a segítséget!
Sziasztok! Monitor vásárlást akarok pokerhez. Legalább 9 asztal kényelmesen elferjen rajta, hogy a hud is jól latszodjon. Mit ajanlotok max 50.000, új vagy használt is szóba jöhet.
Az ultra wide mért felejtős?Próbáltad már?Én vele szimpatizálok de még nem próbáltam.
Hello! Tudnátok olyan, minotort/okat ajánlani, amik 34-40" közöttiek, emellett fontos, hogy legalabb 50cm legyen a képernyő magassága (talp nélkül), tehát inkább a kocka alakúakat keresem, az ultra wide felejtős. Próbálkoztam már pár oldalon, de a szűrők nem az igaziak, ezért, ha vkinek pont ilyesmi van és bevállt ossza meg velem a tapsztalatait!
Köszi a segítséget!
Igazából nem monitor az amit keresel hanem nem is tudom mi. 40 inch az rohadt nagy monitornak TVk szoktak akkorák lenni. Viszont alacsony felbontás kell (mert csak 9 asztal). Szóval ez olyan fura igény nem nagyon van rá mainstream készülék. ha elég lenne 24-27 ich simán kapnál akárhol. Méterekre akarsz ülni tőle?
Hello! Tudnátok olyan, minotort/okat ajánlani, amik 34-40" közöttiek ha vkinek pont ilyesmi van és bevállt ossza meg velem a tapsztalatait!
Köszi a segítséget!
Nekem ugyanilyen van philips 4037 1 éves nagyon keveset használtam mert megvettem aztán kiköltöztem külföldre.Most eladnám ha érdekel írj: tobbrakeazjobb@gmail.com
Tök arik vagytok, hogy bő 1 év távlatából is ilyen segítőkészek vagytok iKeksz kollégával szemben :D
Cadzo22-nek is van vmi hasznos tippetek?
Köszi srácok, de tény, hogy én ezt régebben kérdeztem ;)
Nekem is volt olyan 40-es philips monitorom. Nekem nem jött be, a szemem nem tudott vele megbékélni, bárhogy állítottam. Jelenleg egy ultra wide LG-m van, nem nagy szám, de megteszi.