Csoszogi33
Válasz musli25 kommentjére
2016. aug. 17. 15:13

Tudnátok egy megbízható monitort javasolni.
Használnám:póker heti 2-3nap,netezés.
Játszani,filmezni,képszerkeztés,stb NEM akarok.
Méret: hely szűke miatt 22'max.
Ár:max:45k!
Köszi

egy haverom pont ilyesmit árul. hátha; http://hardverapro.hu/apro/hp_elitebook_8560p_i5-2520m4gb_ddr3100_akku320gb_100100_hd_1

iKeksz
Válasz kanrich_ kommentjére
2017. okt. 3. 19:47

Hello! Tudnátok olyan, minotort/okat ajánlani, amik 34-40" közöttiek, emellett fontos, hogy legalabb 50cm legyen a képernyő magassága (talp nélkül), tehát inkább a kocka alakúakat keresem, az ultra wide felejtős. Próbálkoztam már pár oldalon, de a szűrők nem az igaziak, ezért, ha vkinek pont ilyesmi van és bevállt ossza meg velem a tapsztalatait!

Köszi a segítséget!

Cadzo22
2019. jan. 12. 7:27

Sziasztok! Monitor vásárlást akarok pokerhez. Legalább 9 asztal kényelmesen elferjen rajta, hogy a hud is jól latszodjon. Mit ajanlotok max 50.000, új vagy használt is szóba jöhet.

ivanesz
Válasz iKeksz kommentjére
2019. jan. 12. 10:19

Az ultra wide mért felejtős?Próbáltad már?Én vele szimpatizálok de még nem próbáltam.

ivanesz
Válasz iKeksz kommentjére
2019. jan. 12. 10:19

Hello! Tudnátok olyan, minotort/okat ajánlani, amik 34-40" közöttiek, emellett fontos, hogy legalabb 50cm legyen a képernyő magassága (talp nélkül), tehát inkább a kocka alakúakat keresem, az ultra wide felejtős. Próbálkoztam már pár oldalon, de a szűrők nem az igaziak, ezért, ha vkinek pont ilyesmi van és bevállt ossza meg velem a tapsztalatait!

Köszi a segítséget!

Az ultra wide mért felejtős?Próbáltad már?Én vele szimpatizálok de még nem próbáltam.

illese
2019. jan. 12. 11:46

Igazából nem monitor az amit keresel hanem nem is tudom mi. 40 inch az rohadt nagy monitornak TVk szoktak akkorák lenni. Viszont alacsony felbontás kell (mert csak 9 asztal). Szóval ez olyan fura igény nem nagyon van rá mainstream készülék. ha elég lenne 24-27 ich simán kapnál akárhol. Méterekre akarsz ülni tőle?

misirulez
2019. jan. 12. 16:57

Hello! Tudnátok olyan, minotort/okat ajánlani, amik 34-40" közöttiek ha vkinek pont ilyesmi van és bevállt ossza meg velem a tapsztalatait!

Köszi a segítséget!

Nekem van 40 inch ultra wide meg volt előtte nem ultra wide is. A nem ultra wide sokkal jobb volt. Monitornak egyáltalán nem nagy. Én is főleg 9 asztalnak használtam, meg másik monitoron figyelni ures asztalokat asztalindítókat stb.
Most a wide-al sajnos csak 8 asztal a kényelmes, de a képeket láthatod.

https://www.arukereso.hu/monitor-c3126/philips/bdm4037uw-p361493353/
amikor én vettem 2 éve akkor 145e volt. Amikor költöztem akkor 300eur-ért tudtam "csak" eladni egy tornajátékosnak. Hiába hirdettem kutyát nem érdekelte :D

Az újat ami most van használtam vettem kb 400usd-ért, új ára 600usd között van amazonról. Itt most nem lehet kapni philips 4037-et csak hasonlót 1200usd-ért. Úgyhogy Mo ilyen szempontból nagyon jó, olcsó és széles választék.

Welcomethelamboland
2019. jan. 12. 18:40

Nekem ugyanilyen van philips 4037 1 éves nagyon keveset használtam mert megvettem aztán kiköltöztem külföldre.Most eladnám ha érdekel írj: tobbrakeazjobb@gmail.com

kacsa1st
2019. jan. 13. 11:29

Tök arik vagytok, hogy bő 1 év távlatából is ilyen segítőkészek vagytok iKeksz kollégával szemben :D
Cadzo22-nek is van vmi hasznos tippetek?

iKeksz
2019. jan. 13. 12:56

Köszi srácok, de tény, hogy én ezt régebben kérdeztem ;)

Nekem is volt olyan 40-es philips monitorom. Nekem nem jött be, a szemem nem tudott vele megbékélni, bárhogy állítottam. Jelenleg egy ultra wide LG-m van, nem nagy szám, de megteszi.

Élő ügyfélszolgálat