https://forums.geforce.com/default/topic/929474/gt-720m-support-4k-hdmi-/
https://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gt-720m/specifications
sajnos nem támogatja a 4k-t elvileg
én régebben rengeteget szívtam laptopos több monitoros rendszerrel, én szerintem 4k monitorhoz, vagy több monitorhoz mindenképp displayportos gép kell, de ha egy mód van rá jobban jársz asztali PC-vel
@sztalin:
chivasr911-nek köszönhetően kiderült, hogy a laposod max 2k-s monitort tud kezelni. Egyetértek vele h ha komolyabb setupot akarsz akkor jobban jársz ha PC-ben gondolkodsz. (Aztán vannak akik mindenáron a laptopot favorizálják, az ő bajuk :) )
Nem tudom mire akarod használni a nagy felbontású/méretű monitort, de mielőtt bevásárolsz jobb ha utánajársz, hogy ami progit futtatni akarsz 4k-ban az támogatja-e egyáltalán. Én anno ezzel beszoptam :) Több proginak nem tetszett a nagy felbontás. Lehet azóta már változott a helyzet (és pl win10 lehet jobban kezeli mint a win7), de számíthatsz bonyodalmakra azt garantálom ;)
Ha nem elengedhetetlenül fontos a 4k, akkor a helyedben a 2560x1440-et favorizálnám az is igen szép!
@sztalin:
chivasr911-nek köszönhetően kiderült, hogy a laposod max 2k-s monitort tud kezelni. Egyetértek vele h ha komolyabb setupot akarsz akkor jobban jársz ha PC-ben gondolkodsz. (Aztán vannak akik mindenáron a laptopot favorizálják, az ő bajuk :) )
Nem tudom mire akarod használni a nagy felbontású/méretű monitort, de mielőtt bevásárolsz jobb ha utánajársz, hogy ami progit futtatni akarsz 4k-ban az támogatja-e egyáltalán. Én anno ezzel beszoptam :) Több proginak nem tetszett a nagy felbontás. Lehet azóta már változott a helyzet (és pl win10 lehet jobban kezeli mint a win7), de számíthatsz bonyodalmakra azt garantálom ;)
Ha nem elengedhetetlenül fontos a 4k, akkor a helyedben a 2560x1440-et favorizálnám az is igen szép!
Böngészők, médialejátszók stb.. jól működtek. HM-el és valamelyik poker klienssel volt gondom. Már nem emléxem mi de vmi szivatott :)
4Kmoncsin lököm, win10 mindenféle póker progi és egy gamer laptop(2 helyen is dolgozom nem tudnám megcsinálni asztali pc-vel), full stabil rendszer semmi gondom vele soha de az biztos ha az embernek van választása akkor inkább asztali config
Másodlagos monitort vennék ahová 4-5 lobbyt is meg tudok nyitni takarás nélkül és esetleg az asztalokat. Most egy 24-es van, ami kevés így. Nem akarok filmet nézni vagy játszani rajta, csak legyenek jó felbontásúak az asztalok és át lehessen látni könnyedén.
Mit ajánlotok?
Én mindenképp 4k monitorban gondolkoznék. Egy 27-28 colos monitoron elég kényelmesen el lehet férni 6-8 asztal meg 4 lobby szerintem egész biztosan. De ez ad további variációs lehetőségeket is a már meglevő monitorral kombinálva.
Sziasztok!
Van olyan, aki UltraWide monitort használ pokerezésre? Tudtok róla vmi véleményt mondani?
Köszönöm
ívelt monitort használ valaki? mintha régebben olvastam volna olyasmit hogy valaki nem bírja megszokni, fejfájást okoz stb...
https://www.arukereso.hu/monitor-c3126/samsung/c49rg90ssu-p463417203/#termek-leiras duplaQHD monitoron gondolkozok két darab kiváltása miatt
Én is pont egy ívelt monitor váráslásán gondolkozom engem is érdekelne mik a vélemények pókeres felhasználásra.