Mobilnet
Sziasztok!
Mostanában sokat utazom, és azon töprengtem, hogy be kéne feccolni valami mobilnet szerüségbe.
A kérdésem az lenne, hogy ugye az ilyen cuccok kb 2-3GB-al rendelkeznek, a poker kliensek milyen adatforgalommal bírnak?
Előre is thanks!
Sziasztok!
Mostanában sokat utazom, és azon töprengtem, hogy be kéne feccolni valami mobilnet szerüségbe.
A kérdésem az lenne, hogy ugye az ilyen cuccok kb 2-3GB-al rendelkeznek, a poker kliensek milyen adatforgalommal bírnak?
Előre is thanks!
Íme, itt az ígért topik, ahol esetleg egyéb felmerülő kérdéseidre is választ kaphatsz.
Valamint admin bácsiéknak javaslom, hogy eme topikot töröljék és/vagy másolják amoda. :)
Nagyon kösz!!!
1 max 2 hónap használtra kéne laptopra mobilnet, usb adapteres.
Pesten belül, így gondolom jó mind a három szolgáltató.?
Még csak kis ideje böngészem a szolgáltatókat, de sajna még nem láttam át az egészet. Feltöltős lenne a legjobb, de a t-mobil nál az pl kva drága ahogy számolom.
Olyan havi 4-5K huf között jó lenne az egészet megúszni és miután már nem kell bármikor lemondható legyen.
1 max 2 hónap használtra kéne laptopra mobilnet, usb adapteres.
Pesten belül, így gondolom jó mind a három szolgáltató.?
Még csak kis ideje böngészem a szolgáltatókat, de sajna még nem láttam át az egészet. Feltöltős lenne a legjobb, de a t-mobil nál az pl kva drága ahogy számolom.
Olyan havi 4-5K huf között jó lenne az egészet megúszni és miután már nem kell bármikor lemondható legyen.
ha csak 1-2 hónapra kell lehet úgy jársz a legjobbna, ha próbálsz kölcsönkérni valakitől, mert sztem az általad vázolt feltételeknek megfelelőt nem nagyon fogsz találni (bár az aktuális kínálattal nem vagyok tisztában) vagy esetleg telóra veszel mobilnetet (1K/hó v ilyesmi) és hotspotként használod, ha tud oylat a telód.
En asszem HTC/vel csinaltunk ilyen hotspotot, s annal meglehetett adni jelszot emlekeim szerint.
Ha van sticked, vagy tudsz kolcsonkerni, en ezt hasznalom jelenleg, ugyanezert, hogy barmikor le lehessen mondani:
Telenor Hipernet tarifák
sot, ahogy nezem, most 1 honap mulva vissza is veszik, ha netrol rendeled meg :D :D el lehet ezt jatszani 2x is :D
Ha elered az adatforgalom korlatot, akkor csak csokkentik a sebesseget.
En a 3k-sat rendeltem.
Elvileg tud hotspotot SonyEricsson Xperia mini - Telefonguru - leírás, tapasztalatok
csak egy bajom van vele, lehet telóba is titkosítani? mert kórházba lenne sajnos használva és ha más is megtalálná a hálózatot akkor elég gyorsan kimerülne a felhasználható adatforgalom.
Eddig még talán ez a legjobb amit találtam
Netjegy - Vodafone.hu - Internet számítógépen
Diginél nincs hűség.
1G 2095FT
2G 2415FT
4G 4445FT
9G 6350FT
15G 8765FT
modem ára 8000FT. Nincs hűség.