Kingmax vagy Kingston. Kingmax 4gb ddr 3 1600 mhz az kb. 10K HUF 36 hónap garanciával, megbízható régi márka. A Kingston 4gb ddr 1600 mhz az kb. 13K HUF, szintén megbízható gyártó, viszont ez valamivel jobb kategória, mint a Kingmax, és lifetime garancia van rá (hivatalosan 99 év, és ha tényleg rossz a RAM akkor nem szórakoznak vele adnak egy új modult és kész). Ezekben gondolkoznék, vannak persze más jó gyártók is (pl. Corsair), de azokról nincs tapasztalatom, áátalában drágábbak is, illetve ezt a két márkát kb. mindenhol lehet kapni. Az üzletben sztem meg tudod beszélni, hogy elviszel 2 darab 4 gigás modult, otthon kipróbálod, és ha megoldotta a gondot, akkor megtartod, ha nem, akkor 3 napon belül visszaviszed és visszakapod a pénzt.
Persze, hogy ezt fogják mondani. Megveszed, kipróbálod és vagy megtartod vagy visszaviszed, 3napon belül kötelesek indok nélkül visszaadni a pénzt vagy mehetsz a fogyasztóvédelemhez. (de lehet 8 nap nem tudom)
Rendben, köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Ezt a számítógépet néztem ki, de mielőtt megvenném lenne 1-2 kérdésem hozzátok.
DELL PC XPS 8700 Intel Core i7-4770 3.4GHz 12GB, 1TB, DVD-RW, NVIDIA GeForce GTX 645 1GB, Win 8 Prof 64bit +egér - Asztali PC/AIO - RCM Computer Webáruház - Webáruház Bérlés, pc alkatrészek, konfiguráció, notebook, netbook, asztali számítógép, szerve
Kérdéseim:
1. 1 db 24-es montiort(dvi-d) és egy 30-as dual-dvi monitort kötnék rá egyszerre. Egyrészt az lenne a kérdés, hogy ez lehetséges-e, ill. hogy a videókártya bírja-e 100% megbízhatósággal.
2. A benne lévő hdd mellé a rendszernek+ adatbázisnak a már meglévő ssd-m szeretném tenni. Ugye ez lehetséges?
Csak pókerhez kell. Tudom, lenne jobb ár/érték arányú gép is ha nem dell, de relatítv sürgősen kéne és 100% megbízható gép, így pár 10e forintért nem tökölnék, inkább legyen jópár évig hű munkaeszközöm
Feltételezem ebben az árkategóriában egy ilyen config már csak tudja a fentebb említetteket, de jobb a biztonság, mégiscsak laiukos vagyok a témában.
Sziasztok!
DELL PC XPS 8700 Intel Core i7-4770 3.4GHz 12GB, 1TB, DVD-RW, NVIDIA GeForce GTX 645 1GB, Win 8 Prof 64bit +egér - Asztali PC/AIO - RCM Computer Webáruház - Webáruház Bérlés, pc alkatrészek, konfiguráció, notebook, netbook, asztali számítógép, szerve
Kérdéseim:
1. 1 db 24-es montiort(dvi-d) és egy 30-as dual-dvi monitort kötnék rá egyszerre. Egyrészt az lenne a kérdés, hogy ez lehetséges-e, ill. hogy a videókártya bírja-e 100% megbízhatósággal.
2. A benne lévő hdd mellé a rendszernek+ adatbázisnak a már meglévő ssd-m szeretném tenni. Ugye ez lehetséges?
Csak pókerhez kell. Tudom, lenne jobb ár/érték arányú gép is ha nem dell, de relatítv sürgősen kéne és 100% megbízható gép, így pár 10e forintért nem tökölnék, inkább legyen jópár évig hű munkaeszközöm
Feltételezem ebben az árkategóriában egy ilyen config már csak tudja a fentebb említetteket, de jobb a biztonság, mégiscsak laiukos vagyok a témában.
Ssd
Megéri SSD-vel felturbózni egy 90%-ban pókerre használt gépet?
Valakinek van tapasztalata?
Valóban minőségi változás tapasztalható?
Megéri SSD-vel felturbózni egy 90%-ban pókerre használt gépet?
Valakinek van tapasztalata?
Valóban minőségi változás tapasztalható?
ha HM2-t használsz, akkor szerintem igen - nekem nagy minőségi ugrás volt egy 7200 rpm-s vinyóhoz képest is
Sziasztok!
Kérdéseim:
Csak bukja a garit, ha valamit elbaszarint. Egy 50k-s procinál meg már tud fájni. Viszont a legtöbb helyen ahol megveszed, relatív olcsón össze is rakják neked és egyrészt még úgy is olcsóbb, másrészt nem tudod elbaszarintani.
Másik oldalról meg a Dell a legjobb PC-s egybegép, rendesen megtervezve, működve. Ha mégis te akarod összerakni akkor előtte írd ide az alkatrészeket amiket kinéztél. Csak pár tipp:
- ha iPokerre mész, i5 alatt ne is próbálkozz, ha netán 16+ asztal a cél, akkor kell az i7
- tápon ne spórolj
- házra érdemes egy picit többet költeni mint a szokásos 5-10k közötti összeg, egyrészt mindig azt nézed, másrészt a komolyabb házakban rendesen meg van tervezve a levegő útja és a zajtompítás is
- tápon ne spórolj
- videókártyára csak akkor szánj sokat, ha normál játékokat is akarsz tolni mellette. Egyébként ma már egy középkategóriás is bőven sok
- tápon ne spórolj
Na látom relatív gyorsan kell. Úgy meg nehéz sok napig pöcsölni. De mégis mi az a relatív gyors?