A Nod internet security tenyleg ennyire gagyi? Most ezt hasznalom + Noscript.
és persze ha lehet ne freemailes legyen a fiokod :D
Macintosh a megoldás. Többek között a nyomorult vírusok és egyéb ajándékok miatt váltottam évkel ezelőtt mac-re.
Manapság már majdnem minden pokersite megy mac alatt is, vagy van kliensprogram, vagy flash alapon és végre megcsinálták a pokertracker-t is mac-re.
A Nod internet security tenyleg ennyire gagyi? Most ezt hasznalom + Noscript.
Macintosh a megoldás. Többek között a nyomorult vírusok és egyéb ajándékok miatt váltottam évkel ezelőtt mac-re.
Manapság már majdnem minden pokersite megy mac alatt is, vagy van kliensprogram, vagy flash alapon és végre megcsinálták a pokertracker-t is mac-re.
A linuxot nem ismerem. Egyszer próbáltam kísérletből feltenni a Win-es régi gépemre, de nem jutottam messzire :) Azt hallom, hogy az is védett a vírusok ellen, viszont nem ismerem a szoftver ellátottságát.
En visszavaltottam Kaspersky Internet Security+Comodo Firewall(Ingyenes)+Spybot Search&Destroy
nem hinném, hogy gagyi lenne, általában a tesztek elején / középmezőny felső részében van
KIS mellé miért tettél fel másik tűzfalat? Hisz van benne tűzfal is.
Erdemes lenne mellette neha valami mas keresot is lefuttatni? Ha igen, mit? Nod soha nem talal semmit, nem tudom eldonteni, hogy azert mert tiszta a gepem, vagy mert nem veszi eszre...