virágbolti verzió?
Kaspersky jó!
De Nod32 felengedi a keyloggereket tapasztalatból mondom...
Ám ha valaki kap egy phishing levelet és abba beleugrik akkor tök mindegy mi van a gépén a jelszavai ugrottak...
Persze a vírusirtó mellé nem ártana egy über fasza tűzfal se...
GL
Amúgy én avast párti vagyok nekem semmi gondom vele és 14 hónapos licencet ad ingyen...
En az avasttal ugy vagyok, hogy regebben szerettem, de mivel win7 64 bites oprendszerem van, ezert a boot elotti futtatast, csak a 32 bites tudja, szoval nalam nem jatszik.
Fontosabb jelszavak védelméhez ajánlom:
- Kaspersky virtuális billentyűzetét (megjelenik a képernyőn egy billentyűzet és egérrel tudsz a betűkre klikkelni és az írja helyetted)
- Illetve a jelszó utolsó 3 karakterét bármelyik weboldalról egyesével kijelölöm és beillesztem.
Szerintem így megnehezíthető a keylogger dolga
jelszó: xyz
x = beírva rendesen
y = beírva virtuális billentyűvel
z = beírva ctrl c + ctrl v
Tapasztalatból csak akkor fogsz ezzel igazán foglalkozni ha egyszer téged is lehúznak.
Próbáljátok Ti ezt megelőzni!
?????
tört verzió?
nem azt hasznalok...
Fontosabb jelszavak védelméhez ajánlom:
- Kaspersky virtuális billentyűzetét (megjelenik a képernyőn egy billentyűzet és egérrel tudsz a betűkre klikkelni és az írja helyetted)
- Illetve a jelszó utolsó 3 karakterét bármelyik weboldalról egyesével kijelölöm és beillesztem.
Szerintem így megnehezíthető a keylogger dolga
jelszó: xyz
x = beírva rendesen
y = beírva virtuális billentyűvel
z = beírva ctrl c + ctrl v
Tapasztalatból csak akkor fogsz ezzel igazán foglalkozni ha egyszer téged is lehúznak.
Próbáljátok Ti ezt megelőzni!
Ha a jelszo elso felet egy txt-bol illesztem be, az utolso nehany karatert pedig begepelem, vagy virtualis bill-el utom be, akkor milyen modszerrel szerezheto meg a jelszavam?