bitdefender -t talaltam a legjobbnak az elmult nehany evben, igaz most norton Internet securitym van , jott a laptoppal..
Bitdefender nek nagyon jo a supportja, perceken belul a chaton vagy valakivel ha problemad van, es addig nem nyukszanak amig meg nem talaljak a problemat... a Norton jo, ha teljesen hulye vagy a gephez es nem akarsz semmit foglalkozni vele... viszont kicsit lassabb az updateja, kb 1 nappal kesobb jon a megoldas vagy vedelem 1-1- viroshoz vagy trojaihoz, mit a bitdefendernel ( volt mindkettom parhuzamosan 2 gepen)
Nemrég elkezdte kiírogatni a gmail, hogy ebből a böngészőből kétszer lépett be, és a biztonsága érdekében kiléptettük, vagy valami ilyesmit. Mivel hallottam böngésződuplázó adathalász cuccokról, újraraktam a rendszert, de a vírusirtó nem talált semmit. Most megint elkezdte kiírogatni. Kéne aggódnom? Avira/Malwarebytes' antimalvare/Comodo kombót és filefoxot használok.
Nekem a vírusírtóm elmúlt 2 napban 2 szer szólt, hogy trojan onlinegames-et talált. Kicsit pipa lettem, lezúztam mindent a gépemről, újratelepítés, jelszóváltoztatások.
avast antivirus ;)
My friend
avast antivirus ;)
My friend
Szerintem az avast nagyon belassítja a gépet.
Sziasztok!
MSNen kaptam nemrég vmit, hi5-photónak tűnő link, és sajna rákattintottam..
azóta tőlem is megkapták mások, + belassul a gép időnként (pl egér nem mozog).
A nod nem nagyon tud mit kezdeni vele. Nemtom, mennyire ártalmas vajon.
Hasonló tapasztalat??
Sziasztok!
MSNen kaptam nemrég vmit, hi5-photónak tűnő link, és sajna rákattintottam..
azóta tőlem is megkapták mások, + belassul a gép időnként (pl egér nem mozog).
A nod nem nagyon tud mit kezdeni vele. Nemtom, mennyire ártalmas vajon.
Hasonló tapasztalat??
Nekem is volt ilyen, de ra nem kattintottam, kubesz forumtarsunknak ugrik fel állandoan a valami photo bizbaszos linkkel az uzenetablak beleékelve az emailcimem egy darabja. valamikor segítettem neki valamiben, azt tessék, ugranak nekem a férgek :D :D
Nod32 nálam sok vírust átengedett, avirát használok most, az bevált