MSN ismerősöktől én is szoktam kapni ilyen linkeket....
pl. Arcsen ha olvasod akkor rakd rendbe a gépedet, mert tőled folyamatosan szoktam kapni amikor online vagy.
avast antivirus ;)
My friend
Egyébként MSN férgek ellen többnyire elégséges megváltoztatni az MSN jelszót, ez a legtöbb esetben megoldja a problémát..
Szerintem Sunbelt Software Vipre is nagyon jó program, itt olvashattok róla:
techline.hu - Naponta több ezer új vÃrus: Ãgy védekezhet ellenük
Valamint a sunbelt.hu is tartogat infókat.
itt egy webcim, ami egy fuggetlen tarsasag, tesztelik a virusirtokat...
Pontosabban ezek nem csak virusirtok, ezek inkabb "INTERNET SECURITY" programok... ha fizetsz neten keresztul, akkor erosen javaslom security progit felrakni, nem csak "virusirtot"..
egyebkent 1 evig el tudsz lenni ha csak letoldod havonta az ingyenes verziokat is, aztan egy ev mulva amelyik legjobban tetszett megveszed..
AV-Comparatives
masik: elozo hozzaszolasomban ajanlottam a bitdefendert.. Romaniabol jon, szoval el tudom kepzelni, hogy az uj , kelet europai eredetu trajaikat 1-2 ora kesessel ismeri fel... azt hiszem 10-20 percenkent frissiti az adattarat, a gepet nem lassitja csak ha scannel, de az is inkabb a processzorodtol fugg.. Nekem a regi asztali gepen-6-7 eves , 2 GHz es pentium van, az megerzi amikor scannel...
Lehet, hogy először tényleg kiprobálom 2-3 honapig 2-3-at, aztan valamelyiket megveszem :)
masik: elozo hozzaszolasomban ajanlottam a bitdefendert.. Romaniabol jon, szoval el tudom kepzelni, hogy az uj , kelet europai eredetu trajaikat 1-2 ora kesessel ismeri fel... azt hiszem 10-20 percenkent frissiti az adattarat, a gepet nem lassitja csak ha scannel, de az is inkabb a processzorodtol fugg.. Nekem a regi asztali gepen-6-7 eves , 2 GHz es pentium van, az megerzi amikor scannel...
nekem is neha kiirt ilyeneket.
na azért azt megnézem, hogy a megjelenés után 1-2 órával felismer egy új trójait...
van benne egy olyan lehetoseg telepiteskor, hogy tulkeppen online vagy a centerrel, tehat ha az orankenti frissites kozott talalnak egy uj trojait, akkor egybol kuldi a segitseget, nem var a frissitesig... 2-3 eve ezert volt a legjobb az osszehasonlito listakon...meg az online support miatt..