Saját érdekemben érdekel a téma. De közben elolvastam jobban. Programot hirdetnek, amit gondolom be kell juttatni a célszámítógépre, úgyhogy attól annyira nem tartok. Ha brute force-al dolgoznak, attól se tartok annyira.
Amúgy 90%-ban fake az ilyen! Gondolom fizetés előre :)
Teljesen be vagyok tojva! Amikor csináltam a netteleres számlám, észre vettem hogy a NOD Eset smart security-n ki van kapcsolva a vírusvédelem, és a kémprogram védelem, csak a tűzfal ment! Ilyen még nem volt ezelőtt, hogy az magától kikapcsolna! Van valakinek ötlete hogy miért történt? Annyi ilyet hallani hogy valakinek feltörték az MB accountját, vagy a pókeres számláját. Nem akarok én is így járna! Azonnal kikapcsoltam a gépet most bekapcsoltam és vírusírtót futattok, aztán jelszó módosítás ahova beléptem! Vagy újra kellene rakni az egész gépet? Ötletek?
Teljesen be vagyok tojva! Amikor csináltam a netteleres számlám, észre vettem hogy a NOD Eset smart security-n ki van kapcsolva a vírusvédelem, és a kémprogram védelem, csak a tűzfal ment! Ilyen még nem volt ezelőtt, hogy az magától kikapcsolna! Van valakinek ötlete hogy miért történt? Annyi ilyet hallani hogy valakinek feltörték az MB accountját, vagy a pókeres számláját. Nem akarok én is így járna! Azonnal kikapcsoltam a gépet most bekapcsoltam és vírusírtót futattok, aztán jelszó módosítás ahova beléptem! Vagy újra kellene rakni az egész gépet? Ötletek?
gyrv84
NOD-nál ez velem is gyakran előfordult véletlenszerűen, általában azt írta ki működési hiba.
Tehát nem biztos, hogy vírus, de azért a biztonság kedvéért csinálj egy full scant.
gyrv84
NOD-nál ez velem is gyakran előfordult véletlenszerűen, általában azt írta ki működési hiba.
Tehát nem biztos, hogy vírus, de azért a biztonság kedvéért csinálj egy full scant.
sziasztok,
az lenne a kérdésem,hogy ami win7-be is benne van,képernyő billentyűzet,az ok ha azt használom mikor pénzt mozgatok(mikor valahova belépek és passt adok meg)?
illetve ami a pokerstarsba benne van alapból az PIN,az hasznos?és milyen gyakran érdemes azt a kapott pint lecserélni?
köszi!
ja még az érdekelne,hogy starson az a "one time password sheet" azt akkor már érdemesebb lenne-e mint az alap pin?
(mert akkor 500 fpp-t gondolkodas nélkül szánnék rá)
aki hasznalja mit gondol?
sziasztok,
az lenne a kérdése,hogy ami win7-be is benne van,képernyő billentyűzet,az ok ha azt használom mikor pénzt mozgatok?
illetve ami a pokerstarsba benne van alapból az PIN,az hasznos?és milyen gyakran érdemes azt a kapott pint lecserélni?
köszi!
500fpp-m lenne most hirtelen.érdemes lenne akkor One Time Password Sheet ezt?ez ,hogy müködik amugy?