Szerintem ha szolgáltatót váltasz, akkor az e-mail címet is cserélned kell:(
Az Anti-Malware-ről mi a véleményetek? Érdemes megvenni?
Az Anti-Malware-ről mi a véleményetek? Érdemes megvenni?
a keepass alkalmas arra hogy a póker kliensek felhasználónév / jelszó adatait indítsa? hogy kell ezt csinálni?
ty
HM
Sziasztok.
Valahol azt hallottam,hogy a pokerstars-t szoftverét ha telepíted a számítógépedre akkor az valamiféle jelet hagy a gépeden és ha uninstallálod a pokerstarst attól még ez a jel a gépeden marad ez igaz?
Ilyen létezik,hogy ha letöltöm a szoftvert akkor valami plusz is kerül a gépre?Más is hallott már ilyet?
Hm
Senki sem hallott ilyenről?
urban legend :)
Sziasztok.
Valahol azt hallottam,hogy a pokerstars-t szoftverét ha telepíted a számítógépedre akkor az valamiféle jelet hagy a gépeden és ha uninstallálod a pokerstarst attól még ez a jel a gépeden marad ez igaz?
Ilyen létezik,hogy ha letöltöm a szoftvert akkor valami plusz is kerül a gépre?Más is hallott már ilyet?
Olyan van csak, hogy a registrybe nyoma marad a szoftvernek, de "titkos" eltávolíthatatlan jelek nincsenek.
Egy szimpla uninstaller szoftverrel (ami persze nem wines) lehet ezeket orvosolni.
ps
Szóval egy start menü/minden program/pokerstars uninstall és minden lepucolódik a gépről?
Sajna a rendszergazda stréber és spanja a főnöknek és mivel figyelmeztetve lettem,hogy tilos a poker munkaidőben engem hazavágnak ha rájönnek.
Remélem igazatok van köszi a választ