Ezt ajánlanám:
360 Internet Security
ezért:
Tech: Ne hagyja ki: ingyen juthat egy val
köszi, megnezem őket :)
Itt a Nod32-höz egy kis jogtiszta liszensz
SG F
Én Norton Internet Securityt használok, nem zabálja a gépet, könnyen kezelhető, nem drága (3 gépes licenszből 8-10k körül mindig találni), viszont kell mellé kiegészítő, oda meg a Malwarebytes-t javasolnám.
A 360 internet security eddig bejött.
Már 3 gépen cseréltem le rá az avastot.
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség! Symantec EP vírusírtóm van és folyamatosan az svchost miatt problémázik, tudja valaki milyen beállítás kell, hogy ne észlelje problémásnak?
Sziasztok'
Chromot használok és rátelepült valami szarság.Állandóan különböző reklámokat nyit meg új oldalon,a keresőmotort is lecseréli szét szopat.
Minden próbáltam kiirthatatlan.
Valakinek valami ötlet?
Sziasztok'
Chromot használok és rátelepült valami szarság.Állandóan különböző reklámokat nyit meg új oldalon,a keresőmotort is lecseréli szét szopat.
Minden próbáltam kiirthatatlan.
Valakinek valami ötlet?
Malwarebytes Anti-Malware. ezt próbáld ki
Vagy Comodo vagy Outpost(nem ingyenes), szvsz tuzfalban nincs mas valasztasod.
Felesleges minden kutyauto(FW ugyileg) ceg tuzfalat tesztelgetni amikor ez a ketto messze a legjobb. Pont ugyanezert nem ajanlott a Comodo Antivirus-a. Mivel meg nem eleg jo.
A legjobb ingyenes megoldas a Comodo+Avira fenyevekkel jobb mint barmelyik fizetos komplett un. Internet Security cucc. Próbálja ki a https://www.slotozilla.com/free-slots/penny-slots alkalmazást, amelyet néha lélegeznie kell.
te direkt nem akarod megérteni a kérdést? :D