Nem tudja valaki véletlenül, hogy az avirában hogyan lehet megoldani, hogy ne malware-ként ismerje fel a Purple Lounge klienst?
Sehogy, de a nodban be lehet állítani kivételnek, így nem reklamál, futtatni is engedi, ha neked is az van akkor meg tudom mondani hol kell beállítani
jav: most látom, hogy avira sorry :(
jav2: googleval ezt találtam: Add Exceptions to Avira Antivir’s Guard and Scanner | aeBeta : IT Resources and Reviews , Software Tips and Promotions !
Olyan kérdésem lenne, hogy pár terem ahol játszottam kért valamilyen személyes iratot személyi, jogsi másolat, postai csekk másolat na én ezt lefényképeztem és úgy küldtem el. Na nem ez a lényeg hanem a gépemen tároltam jó ideig kb 2év szinte el is felejtettem, hogy ott van egy-két mappában voltak. Van esély hogy v.mi hekker megszerezhette és ha igen vissza tudnak vele élni. Van félnivalóm ?
Olyan kérdésem lenne, hogy pár terem ahol játszottam kért valamilyen személyes iratot személyi, jogsi másolat, postai csekk másolat na én ezt lefényképeztem és úgy küldtem el. Na nem ez a lényeg hanem a gépemen tároltam jó ideig kb 2év szinte el is felejtettem, hogy ott van egy-két mappában voltak. Van esély hogy v.mi hekker megszerezhette és ha igen vissza tudnak vele élni. Van félnivalóm ?
@backk: szerintem emiatt nyugodtan alhatsz.
off
@alessio: régen láttunk? Leálltál a husng-vel?
on
@backk: szerintem emiatt nyugodtan alhatsz.
off
@alessio: régen láttunk? Leálltál a husng-vel?
on
Szia DK!
Most egyelőre leálltam mindennel, de remélem hamarosan visszatérhetek kedvelt HUSNG játékomhoz, és szétlimpelhetem az ellenfeleimet. :)
Addig a számtek topicban megpróbálok aktív maradni.
AVG internet security 2011 +AVG PC tune up
tökéletes párosítás, mindenre jó
Avast-ot használ valaki? Nekem eddig nagyon bevált - Ashampoo Winoptimizerrel a háttérben nagyon jó védelmet nyújt szerintem.