Nem tudom, hogy melyik site-ok mennek linux alól, de én pl virtual pc-vel szeretném megoldani. Ubuntu linuxba alapból benne van egy VirtualBox nevű program és onnan létrehozol egy viruális pc-t amire pl. telepítesz egy xp-t. Erre csak a póker klienseket telepíted meg pt3 vagy hm-t. Minden mást linux alól végzel (pénzügyek, email, stb.)
nem lennne egyszerűbb xp alá egy linux alapú virtual pc, és azt csak akkor használom, ha pénzügyezek?
minden más meg xp alól megy
vagy ez így nem megoldható?
particionalo progikkal erdemes probalkozni. ez ingyenes, azt nem tudom, hogy átpakolni tud-e dolgokat, mert még nagyreset elott hasznaltam, nezz ra.
Free Download Partition Manager software.
particionalo progikkal erdemes probalkozni. ez ingyenes, azt nem tudom, hogy átpakolni tud-e dolgokat, mert még nagyreset elott hasznaltam, nezz ra.
Free Download Partition Manager software.
Hahó!! Linuxot használok csak!! :D
Persze ez is megoldható! De ha a linux tudja azt amit a win, sőt még többet is. Akkor miért ne ezt használjuk? Én KB 2 órája már erről vagyok. Kicsit szokni kell az biztos, de ha egyszer megszokom szerintem nem kívánom vissza a fránya xp-t. Kell egy program, nem kell google. Hozzáadás/elltávolítás-ba megtalálható minden ami csak kell. Jah és tök LEGÁLISAN ami nem mindegy!! Virtual PC-vel még bajlódni fogok, mert az nem sikerült elsőre, de azt már csak holnap.
Azt nem tudja valaki esetleg, hogy a meglévő elsődleges partícióból le lehet e csípni egy picit egy másik meghajtóra? 300GB-s vinyóm most egybe van és 200GB-t másik meghajtóra szeretnék tudni. A rendszer meg lenne 100GB-on.
Tudom, hogy elég lenne annyi is, de linux telepítés közbe nekem nem volt egyszerű ahol lehetett partícionálni. Ezért lett az egészre telepítve.
partícionáltam ext3 fájlrendszerre, de nem tudtam, hogy milyez kell csatolni /home; /root; /etc ,
Tudom, hogy elég lenne annyi is, de linux telepítés közbe nekem nem volt egyszerű ahol lehetett partícionálni. Ezért lett az egészre telepítve.
partícionáltam ext3 fájlrendszerre, de nem tudtam, hogy milyez kell csatolni /home; /root; /etc ,
Amikor indul a CD, akkor ugye még live felületen vagy, s a telepítésnél felkínálja a lehetőséget a particionálásra. Pedig nem ilyen bonyolult, olvass egy picit utána fórumokon, feleslege s a 100gb.
Jó majd délután megbírkódom vele :) egyébként igen ubuntu disztró
Te linuxot használsz akkor?