Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
gyrv84
Válasz Dreedle kommentjére
2010. júl. 27. 23:38

Sziasztok!

A pokerpad nevű script-et használtam eddig az Everesten , főleg az egérgörghetős emelés miatt, de most Win7-et telepítettem a gépemre és nem tudom használni valamiért! Van valakinek esetleg ötlete hogy mi lehet a baj, vagy tud esetleg valaki valamilyen más scripted amivel tudnám használni Everesten az egérgörgőt emelésre! Előre is köszi!

danfiu
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. júl. 27. 23:40

Sziasztok!

A pokerpad nevű script-et használtam eddig az Everesten , főleg az egérgörghetős emelés miatt, de most Win7-et telepítettem a gépemre és nem tudom használni valamiért! Van valakinek esetleg ötlete hogy mi lehet a baj, vagy tud esetleg valaki valamilyen más scripted amivel tudnám használni Everesten az egérgörgőt emelésre! Előre is köszi!

Ugy probaltad h exe-re katt , properties aztan probalod win xp modban futtatni?

gyrv84
Válasz danfiu kommentjére
2010. júl. 28. 0:07

Ugy probaltad h exe-re katt , properties aztan probalod win xp modban futtatni?

Eddig nem, de most úgy is próbáltam és úgy sem működik! Neked így ment? Fogalmam sincs mi a baja!

danfiu
2010. júl. 28. 0:17

Eddig nem, de most úgy is próbáltam és úgy sem működik! Neked így ment? Fogalmam sincs mi a baja!

Soha nem hasznaltam, csak egy tipp volt:) Nekem mar volt olyan szoftver ami nem mukodott win7 alatt, es winxp comp modban mukodott, csak azert ajanlottam.

gyrv84
Válasz danfiu kommentjére
2010. júl. 28. 1:55

Hát semmi megoldást nem találok! Annyit még leírok hogy Full Tilt sem megy, és a script megnyitja az Everest-et, csak semmire nem reagál utána semmilyen gombra, egérgörgőre!

De az is nagyon jó lenne ha valaki tud egy hasonló scriptet ami jó Win7 alatt. Köszi!

gyrv84
2010. júl. 28. 13:30

Sziasztok!

Senkinek nincs ötlete? Már egy napja ezzel szenvedek de nincs ötletem! Arra rájöttem hogy a pokerpad érzékeli az egérgörgő görgetését, mert ha túl sokat görgetek adott idő alatt akkor feldob egy ablakot amiben ezt jelzi!

Dreedle
2010. júl. 28. 14:19

Kipróbáltam, nálam működik. Nem tudom nálad mi lehet a probléma. Ha kell elküldöm az enyémet, hogy kipróbáld.( én a honlapról a source-t szedtem le és én compile-oltam exe-vé, mert nekem az avira virust jelez az előre compile-olt változatban).

TheStig
2010. júl. 28. 14:34

hello,

a win7ről jut eszembe, amúgy ezeket a progikat nem ismerem. pokershortcuts helpjében ki van kötve, hogy az Aero-t ki kell kapcsolni, mert bezizzen tőle a script. lehet nálad is ez a baj, tedd vissza az oldschool windows skint hátha úgy megy...

gyrv84
Válasz Dreedle kommentjére
2010. júl. 28. 14:35

Kipróbáltam, nálam működik. Nem tudom nálad mi lehet a probléma. Ha kell elküldöm az enyémet, hogy kipróbáld.( én a honlapról a source-t szedtem le és én compile-oltam exe-vé, mert nekem az avira virust jelez az előre compile-olt változatban).

Én erről a linkről(AutoHotkey Download) szedtem le az autohotkey-t, majd innen(PokerPad) a pokerpad-ot, én is a source-t. Azután feltelepítettem a autohotkeyt, és a pokerpadot kicsomagoltam! Majd ott kattintottam a Pokerpad.ahk-re és ment! Ezek szerint te nem így csináltad , lehet ezért nem megy most win7-en! Le tudod nekem írni hogy mit kell csinálnom hogy tudom exe-vé fordítani a source-t! Nagyon köszi a segítséget!

gyrv84
Válasz TheStig kommentjére
2010. júl. 28. 14:36

hello,

a win7ről jut eszembe, amúgy ezeket a progikat nem ismerem. pokershortcuts helpjében ki van kötve, hogy az Aero-t ki kell kapcsolni, mert bezizzen tőle a script. lehet nálad is ez a baj, tedd vissza az oldschool windows skint hátha úgy megy...

Köszi azt már próbáltam! Úgy sem ment! Sajnos!

Élő ügyfélszolgálat