Semmi gond nincs!
Így is azért gyors válasz jött!
Kösz akadémia!
Van ilyen, placemint. Azzal meg lehet csinálni. Keress rá és találsz róla leírást még itt az akadémián is. Itt pl:https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/5367-szoftvert-keresek-2.html#post104890
csabadeak-nak:
Amúgy ugyanezt megkérdezted egy másik topikban ott már válaszoltam rá. Legalább nézd meg hogy reagáltak-e a kérdésedre.
Üdv mindenkinek!
Kaptam egy fajin gamepadot karira, és az az ötletem támadt, hogy pókerezéshez is hazsnálom fifán kívül.
Utánnajártam itt, meg a neten mindenfele, és azt vettem észre, hogy ezt az Autohotkey programmal tudom megoldani. Letöltöttem, telepítettem és beszereztem hozzá a Table Navigator szkriptet(?).
Viszont az a problémám, hogy amikor indítanám a Table Navigatort, nem történik semmi, csak amikor megnyomok vmit a padon, rögtön hibaüzenet jön elő. Ezt követően az egérrel nem tudom bezárni a programot, csak ha a feladatkezelővel kinyírom.
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám beállítani a cuccot? Mert SNG-hez nagyon ideális lenne, és már sokkal jobb lenne, ha nem kellene az egér felett görnyednem.
Köszönöm!
EDIT: TableNinjaFT és Xpadder keverékével sikerült megoldanom a problémát. Viszont a Tableninjaft csak trial, ingyenes szoftvert valaki nem ismer véletlen?
Üdv.
Nem régóta kezdtem el használni TableNinjat, egy kérdésem lenne beállítással kapcsolatban.Szóval SNG-hoz használom viszont Tile elrendezésben 9 asztal van egymás mellett, szóval a beállításom úgy van, hogy az éppen aktív ablakra a CapsLock lenyomásával ugrok és tudok reagálni.
Arra lennék kíváncsi van- e mód rá, hogy CapsLockot ne kelljen használnom, hanem éppen az időben aktuális ablakomra legyenek érvényesek a gyors billentyűim.
Tudnátok ebben segíteni, előre is köszi!
persze, ez az alapbeallitas, "tablecontrol", és ott klikk a atble foregrundra, igy mi ndig elougrik az aktualis asztal...
persze, ez az alapbeallitas, "tablecontrol", és ott klikk a atble foregrundra, igy mi ndig elougrik az aktualis asztal...
Sziasztok!
Valaki használ - e AHK-t vagy esetleg Pokerpad scriptet 64bites Win7 alatt? Sima win7-tel működött ezzel a 64 bitessel meg se mozdul :S
Tud valaki scriptet 888(pacific)-hoz?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy AHK-el,lehet e olyat csinálni,hogy jegyzettömben megnyitott .txt-ben keressen egy szót (mondjuk: Póker)
és ha van ilyen akkor elindít egy alkalmazást,ha nincs bezárja a jegyzettömböt.Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy AHK-el,lehet e olyat csinálni,hogy jegyzettömben megnyitott .txt-ben keressen egy szót (mondjuk: Póker)
és ha van ilyen akkor elindít egy alkalmazást,ha nincs bezárja a jegyzettömböt.Előre is köszi a válaszokat.