Ongame script engem is érdekelne... Hogy lehet megcsinálni, hogy ha a kurzort az asztal fölé viszem akkor aktívvá válik az asztal? Találtam egy scriptet pár oldallal visszább (persistenttel keződik), a gond csak az vele, hogyha a kurzort egy asztal fölött tartom, akkor a soronkövetkező asztal amin akció lenne az nem ugrik előre, hanem a "kurzoros" asztal marad aktív (az asztalok egy rész takarásban van)
Tud vki erre vmi megoldást? Csak ezzel a pesristent scripttel lehet megcsinálni, hogy aktívvá váljon egy asztal?
Ongame script engem is érdekelne... Hogy lehet megcsinálni, hogy ha a kurzort az asztal fölé viszem akkor aktívvá válik az asztal? Találtam egy scriptet pár oldallal visszább (persistenttel keződik), a gond csak az vele, hogyha a kurzort egy asztal fölött tartom, akkor a soronkövetkező asztal amin akció lenne az nem ugrik előre, hanem a "kurzoros" asztal marad aktív (az asztalok egy rész takarásban van)
Tud vki erre vmi megoldást? Csak ezzel a pesristent scripttel lehet megcsinálni, hogy aktívvá váljon egy asztal?
Köszi szépen! :)
autoreload scriptje nincs valakinek ongamere?
Boss-ra nem tud valaki vmi jó scriptet? Életmentő lenne:)
Az alábbi ahk scriptet használtam ongame-en, de amióta java klíens van nem működik a controlclick.
Ha sima click-el oldom meg akkor működik, de annak nagy hátránya, hogy ugrál az egérkurzor.
Most csak a fold működik. Nem volt rossz ez a rubuy gyorsomb, de nem is értem miért nem klikkel control click-el, ha sima click-el működik.
Valami mást kellene a koordináták után írni?
Valaki tudna segíteni?
SetTimer, AutoFocusTimer, 50 ;Set Autofocus Timer
#SingleInstance, Force
#NoEnv
SetTitleMatchMode, 2
SetControlDelay -1
AutoFocusTimer:
MouseGetPos, , , Id
WinGetClass class, ahk_id %id%
If class != SunAwtFrame
Suspend on
If class = SunAwtFrame
Suspend off
return
;fold
RButton::
Click
Sleep, 50
ControlSend,,{F1}, ahk_id %id%
return
;rebuy
WheelDown::
ControlClick X85 Y402, ahk_id %Id%,,,, NA Pos
Sleep, 500
ControlClick X238 Y319, ahk_id %Id%,,,, NA Pos
return
sziasztok az lenne a gondom hogy van egy scriptem amit Dave irt nekem 2+2n
és szeretnek hozzáadni egy disable all hotkeys funkciót vagy ha egyszerübb
egy gonbnyomásra suspendre tegye szoval álljon le a script és ha mégegyszer lenyomom induljon ujra. remélem tudtok segiteni köszi!
Sziasztok!
Van egy nagyon jol mukodo *.ahk-m de kézzel vannak beirva a kordináták, akárhányszir új asztalméretezést problaok.
Van valahol tutorial, hogy hogyan kéne százalékos kordinátákat megadni, hogy mérettül függetlenül tudjon mukodni?
Illetve W7 alá kéne olyan mint XP-n volt a TweakUI mouse autoraise, hogyha valami felé viszem az egeret, akkor ott legyen érvényes amit megnyomok.
Üdv,
Misi
Sziasztok!
Illetve W7 alá kéne olyan mint XP-n volt a TweakUI mouse autoraise, hogyha valami felé viszem az egeret, akkor ott legyen érvényes amit megnyomok.
Üdv,
Misi
ilyen program van alapból a win7-ben:
Control Panel\Ease of Access\Ease of Access Center
és itt az egeres résznél az egyik pipa