Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2008. márc. 3. 13:27

Cake-re nincs véletlenül egy kész scripted?

Nincs, de át tudod írni a koordinátákat a windows spy segítségével, az ablak azonosítót meg fentebb már beírta valaki.

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. márc. 3. 14:08

Meg ki lehet próbálni a Pokerpad-ot.

Agostini
2008. márc. 3. 14:50

köszi littlemage a Tweak ui ötletét:) nagyon jól jönn több téren is . Thx GL

Godmode
2008. márc. 6. 3:15

annyit fuznek hozza a videohoz, hogy jo lett, ha az xmouseban bekattintod az autoraise-t is, akkor nem lesz problema az atfedes...
a vegen a betpot elszamolta a potot (amikor 2.4$-t mondtal) akkor a pot emeles 2.95$ a tapasztalataim szerint... ;)
Sajnos a QQ handet nehez lett volna eldobni, szerencsetlen volt, az A-os hand viszont, amikor turnre duplikalodott egy kartya es te all-in toltad, az borzalmas volt... :( Remelem ez nem a standard jatekod volt... :)
Egyebkent meg szerintem soha ne posztolj OOP, mert sokba is kerul, foleg ha 6max-on jatszol, azt az 1-2 handet a BB-ig kibirod... ;)

Littlemage
Válasz Godmode kommentjére
2008. márc. 6. 7:52

annyit fuznek hozza a videohoz, hogy jo lett

Köszi :)

ha az xmouseban bekattintod az autoraise-t is, akkor nem lesz problema az atfedes...

na ez nobeldíjas ötlet, majd kipróbálom :)

a vegen a betpot elszamolta a potot (amikor 2.4$-t mondtal) akkor a pot emeles 2.95$ a tapasztalataim szerint... ;)

hát ezt nem tudom, de alapvetően nagyon jó lenne ez a script, kár, hogy nem működik rendesen mindenhol, lehet érdemes lenne az írójának egy üzenetet írni. Amikor én használtam a betdirecten nagyon szuper volt, csak rányomtam egérrel, hogy betpot, görgővel 1-2 vakot viszaszedtem, ha úgy volt, s egy f8-al ment is a raise/bet :)

Sajnos a QQ handet nehez lett volna eldobni, szerencsetlen volt, az A-os hand viszont, amikor turnre duplikalodott egy kartya es te all-in toltad, az borzalmas volt... :( Remelem ez nem a standard jatekod volt... :)

Hát igen az a QQ-s elég szenecsétlen volt, s volt még 1-2 rossz huzás a videóban így utólag :)

Egyebkent meg szerintem soha ne posztolj OOP, mert sokba is kerul, foleg ha 6max-on jatszol, azt az 1-2 handet a BB-ig kibirod... ;)

Nem általában vagy nagyvakként, vagy CO-ként , itt a videó miatt csak hamar összedobtam azt a pár asztalt, hogy szemléltessem..

köszi a véleményezést :)

Agostini
2008. márc. 6. 8:21

köszi Littlemage, ha mind1 jól megy ma én is megprobálok összedobni 1 scriptet everesthez (persze ha vki megelőzött, lelkiproblémák nélkül feltehetné:))

r0ckm4n
Válasz Agostini kommentjére
2008. márc. 16. 0:35

Átírtam Littlemage primás scriptjét a cake-re.
Annyival kibővítettem, hogy tettem bele egy betpot gombot valamint egy un. cbet gombot, ami annyit tesz, hogy a pot alatt emel valamelyes. Valamint tettem bele egy autoreloadot. Meg hát más gombokat használtam, de ezt bárki átírhatja.
Sajnos az a probléma vele, hogy ha 2 asztalon egyszerre kell cselekednem, akkor amit az elsőn csináltam, azt végrehajtja a második asztalon is. Hozzáértőbbek(pl.: Littlemage) megtudnátok nézni ez mitől van?

Littlemage
Válasz r0ckm4n kommentjére
2008. márc. 16. 0:50

Nekem nincs cake-es regem.

Szerintem alapvetően az lehet a probléma, hogy itt is automatikusan aktiválódik az asztal, amin következel. S ezért hajtja végre ott is. Ezt jó lenne kikapcsolni, ha lehet.

Ill. javasolnám a tweakui program x mouse funkcióját. Lehet már csak ez is megoldást nyújt.

Aprogrammal sztem alapvetően nincs gond, ill. az ifwinactive parancs gondolom működik, mert amugy nem hajtaná végre :)

r0ckm4n
2008. márc. 16. 1:04

Tweakui ment, meg az X-Mouse is. Viszont a cake-en találtam egy Auto Focus Window checkboxot amit kikapcsoltam. Majd letesztelem és remélem ez megoldja a gondot.

r0ckm4n
Válasz r0ckm4n kommentjére
2008. márc. 19. 11:21

Lehet valahogy gyorsítani az egérmozgást? Arra gondolok, hogy amikor végrehajtódik a skript, az egérmutató szépen rámászik az adott gomb(ok)ra, viszont ez nálam egy kicsit lassú - legalábbis örülnék ha gyorsabb lenne. Ezzel lehet csinálni valamit?

Élő ügyfélszolgálat