Kuba
Válasz mikee1978 kommentjére
2008. jún. 18. 20:06

Nekem vista alá kellene a progi ,de nekem elég a sima verzió.(Amelyik asztalra viszem az egeret az legyen aktiv)
Goggleban nem találtam linket ehez!
Tud valaki ebben segíteni?

Csá. Mintha azt mondtad volna, hogy végeztél az online Pokerrel.. Akkor minek ez a progi?? :)

mikee1978
Válasz Kuba kommentjére
2008. jún. 18. 21:32

???

Csá. Mintha azt mondtad volna, hogy végeztél az online Pokerrel.. Akkor minek ez a progi?? :)

Csáó szülinapos!!!
Én nem emlékszem ilyenre,(bár lehet nem lenne hülyeség):)de arra viszont céloztam,hogy egy darabig az everesten hanyagolom a dolgot egy pár napig!Az accountomat oda is adtam addig a Tominak! :)
Majd gyertek be!

peterpanic
2008. jún. 18. 21:50

nah én is ajánlom mindenkinek az AHK használatát, kicsit le vagyok maradva ilyen téren, de a starsassistant nagyon bejött, kb. 50%-al dobta meg a "produktivitásomat":)

cake
Válasz peterpanic kommentjére
2008. jún. 18. 23:49

nah én is ajánlom mindenkinek az AHK használatát, kicsit le vagyok maradva ilyen téren, de a starsassistant nagyon bejött, kb. 50%-al dobta meg a "produktivitásomat":)

Melyik részét használod?

peterpanic
Válasz cake kommentjére
2008. jún. 19. 3:10

kill popup, highlight mode, click time bank, safe sng regist, auto take seat.

1 óra használat alatt megmentett legalább 100 felesleges kattintástól.

mikee1978
Válasz peterpanic kommentjére
2008. jún. 19. 11:33

vista

Nekem vista alá kellene a progi ,de nekem elég a sima verzió.(Amelyik asztalra viszem az egeret az legyen aktiv)
Goggleban nem találtam linket ehez!
Tud valaki ebben segíteni?

Joc
2008. júl. 5. 22:04

Sziasztok,

Van valakinek tippje, hogyan lehet megoldani, hogy Everesten az egérgörgővel lehessen növelni/csökkenteni a tétet? A boxba beírkálni elég macerás...

Köszi előre is!

Edit: közben megoldódott, Pokerpad tudja az okosságot.:)

tzoli18
Válasz Joc kommentjére
2008. júl. 6. 19:37

Party BetPot

Sziasztok!

Le tudná írni valaki, hogy hogyan kell a BetPot AHK-t Party alá beizzítani? Köszi.

zsjozsef
Válasz tzoli18 kommentjére
2008. júl. 11. 20:06

-

Telepítettem az AHK-t. A Poker pad source-ben nem tudom elindítani a pokerpad.ahk-t(include file cannot opened), a másik zip meg vírusos. Mit tegyek?

Littlemage
Válasz zsjozsef kommentjére
2008. júl. 11. 20:24

Telepítettem az AHK-t. A Poker pad source-ben nem tudom elindítani a pokerpad.ahk-t(include file cannot opened), a másik zip meg vírusos. Mit tegyek?

nézz utána 2+2-n. asszem, hogy ehhez kell valami functions nevű script is, de ennek van több változata, s csak az egyik volt jó nekem. asszem a legelső verzioszamu.

aztan én hagytam azt a pokerpad, mert valami miatt a betpot része nem akart mukodni, így rátértem az ipokeres betpothoz, plusz a sajat scripthez.

ui.: lehet ez a funktions az ipokeres betpothoz kellett.... már nem emlékszem.

Élő ügyfélszolgálat