Nekem vista alá kellene a progi ,de nekem elég a sima verzió.(Amelyik asztalra viszem az egeret az legyen aktiv)
Goggleban nem találtam linket ehez!
Tud valaki ebben segíteni?
???
Csá. Mintha azt mondtad volna, hogy végeztél az online Pokerrel.. Akkor minek ez a progi?? :)
nah én is ajánlom mindenkinek az AHK használatát, kicsit le vagyok maradva ilyen téren, de a starsassistant nagyon bejött, kb. 50%-al dobta meg a "produktivitásomat":)
nah én is ajánlom mindenkinek az AHK használatát, kicsit le vagyok maradva ilyen téren, de a starsassistant nagyon bejött, kb. 50%-al dobta meg a "produktivitásomat":)
kill popup, highlight mode, click time bank, safe sng regist, auto take seat.
1 óra használat alatt megmentett legalább 100 felesleges kattintástól.
vista
Nekem vista alá kellene a progi ,de nekem elég a sima verzió.(Amelyik asztalra viszem az egeret az legyen aktiv)
Goggleban nem találtam linket ehez!
Tud valaki ebben segíteni?
Sziasztok,
Van valakinek tippje, hogyan lehet megoldani, hogy Everesten az egérgörgővel lehessen növelni/csökkenteni a tétet? A boxba beírkálni elég macerás...
Köszi előre is!
Edit: közben megoldódott, Pokerpad tudja az okosságot.:)
Party BetPot
Sziasztok!
Le tudná írni valaki, hogy hogyan kell a BetPot AHK-t Party alá beizzítani? Köszi.
-
Telepítettem az AHK-t. A Poker pad source-ben nem tudom elindítani a pokerpad.ahk-t(include file cannot opened), a másik zip meg vírusos. Mit tegyek?
Telepítettem az AHK-t. A Poker pad source-ben nem tudom elindítani a pokerpad.ahk-t(include file cannot opened), a másik zip meg vírusos. Mit tegyek?