Sziasztok!siman asztal fölé viszed az egeret, jobb gombra bet pot és a görgö segítsébével tudod változtatni a tétet.
Le tudná írni valaki, hogy hogyan kell a BetPot AHK-t Party alá beizzítani? Köszi.
-
Köszi.
Bele se fogok. Nem értem. Valaki segítene msn-en?
Ugye ezzel az AHK-val megoldható a teljesen egérmentes pókerolás?
Ugye ezzel az AHK-val megoldható a teljesen egérmentes pókerolás?
igazabol nem tudom hol kene feltenni a kerdesem, de valahol olvastam h van valami script ami arra valo h ha PS-en belepek egy asztalra ne dobja le a lobbyt a talcara, nem tudjatok merre lelem ezt, vagy mi a neve?
igazabol nem tudom hol kene feltenni a kerdesem, de valahol olvastam h van valami script ami arra valo h ha PS-en belepek egy asztalra ne dobja le a lobbyt a talcara, nem tudjatok merre lelem ezt, vagy mi a neve?
Lehet,h nem ide kéne,de más topikot nem találtam:
van-e olyan segédprogi,ami úgy teszi aktivá az asztalt,hogyha rámegyek az egérrel,akkor az egész asztalt felugrik?
SEMMI!!!
Már megtaláltam!LOL!!!
A fától az erdőt....
Hali, valaki nem tud esetleg egy jó ipokeres AHK scriptetaz alapvető funkciókhoz (fold, bet, reload)?
ipoker - no auto active table
Sziasztok,
NoIQ-n játszom, ahk-t használok, viszont nem tudom az oldalon kikapcsolni, hogy automatikusan aktívvá váljanak az ablakok..
tudtok ebben segíteni?
script, trükk, nem tudom..
köszi,
gl
gregg