Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Hogyan gyorsithatod a geped ha nincs penzed SSD-re.

lecso10
Válasz BT86 kommentjére
2015. márc. 21. 6:22

Köszi. Utánanéztem a Microsoft is ajánlja ezt adatelérés gyorsításra. Már csak az a kérdés,h pendrive, vagy sdhc kártya a jobb hosszabb távon?

musli25
Válasz lbridge kommentjére
2015. márc. 21. 22:48

Erre kíváncsi leszek.
Majd ha többen leírték h minden ok.
Akkor én is kipróbálom.
Köszönjük a tanácsot.

misirulez
Válasz lecso10 kommentjére
2015. márc. 22. 0:08

Hi!
Köszi az ötletet. Viszont lehet,h azért mert még korán van, de nekem nem derült ki,h most a tracker programot telepítsük egy memóriakártyára, vagy pedig magát a windowst? Én személy szerint a Windowst fogom, és kapásból két memóriakártyára, hogy ha meghal a cucc, akkor csak átdugom a másikat és már mehet is. :)

Feldobhatod nyugodtan a windost egy Sd kártyára is, de az annak az SD kártyának az élettartama rövid lesz. Nagyon rövid.

Meg ez az egész ready boost pillanatok alatt szétszedi azokat a kütyüket amik gyártásánál X db. írásra/olvasásra lettek kitalálva. Főleg ha folyamatosan a HM2/PT4-el kell dolgoznia. Ha tippelnem kéne, talán 1 hónapot fognak bírni, mielőtt meghalnak.

http://www.argep.hu/product_2358004.html
Ez nem sok egy 120gb-os SSD-ért. Nyilván nem arra kell töltegetni az 24GB-os sorozatpackokat.

De azt is érdemes figyelembe venni, hogy egy fentebb linkelt SSD-nél nem mind1, hogy milyen sata csatlakozóval használod. Jól lehet egy SataII kábelell nem éred el a maximumot, de a változás akkor is nagyon brutális lesz, mivel az ilyen jellegű adatbázis amit mi használunk sosem fog 500mb/sec-el menni. Ezek inkább a nagyobb fileok másolásánál fognak kiütközni.

d-_-b
2015. márc. 22. 10:26
lecso10
Válasz d-_-b kommentjére
2015. márc. 22. 10:57

Én ezalapján gyorsítottam a gépemen. Windows 7: Optimalizálás lassabb számítógépekre (Frissült) - DirtyWindows

Nem jó a link.

d-_-b
2015. márc. 22. 12:19
BT86
Válasz d-_-b kommentjére
2015. márc. 23. 14:28
koviii
2015. márc. 23. 15:37

I3-as gépem van, SSD van benne tudtommal. Egy FPDB nevű trackert használok HUDnak, 4-6 asztalon pár ezer leosztást letolhatok újraindítás nélkül, viszont 8-10 asztalnál 4-500 hand után is egyre lassabb lesz, majd le is fagy a hud. A következő kérdésem lenne, a gépem lassú vagy a program sz*r?

BT86
Válasz koviii kommentjére
2015. márc. 23. 16:13

I3-as gépem van, SSD van benne tudtommal. Egy FPDB nevű trackert használok HUDnak, 4-6 asztalon pár ezer leosztást letolhatok újraindítás nélkül, viszont 8-10 asztalnál 4-500 hand után is egyre lassabb lesz, majd le is fagy a hud. A következő kérdésem lenne, a gépem lassú vagy a program sz*r?

Tudtoddal:confused:
Eszközkezelő ;)

Mennyi RAM van a gépben?
Muszáj a teljes újraindítás? A program indítása nem lenne elég?
Feladatkezelőben nézd meg mit nem bír mielőtt lefagyna! Szerintem több memória kéne neki.

koviii
Válasz BT86 kommentjére
2015. márc. 23. 18:42

Tudtoddal:confused:
Eszközkezelő ;)

Mennyi RAM van a gépben?
Muszáj a teljes újraindítás? A program indítása nem lenne elég?
Feladatkezelőben nézd meg mit nem bír mielőtt lefagyna! Szerintem több memória kéne neki.

Műszaki kretén vagyok :D
4 giga RAM van a gépen. A gépet nem kell újraindítani, csak a programot. Konkrétan nem lefagy, mert működik, csak egy idő után egyre lassabban tölt be, pl játszok 8 asztalon, csak annyira elmarad a frissítésekkel, hogy rengeteg leosztással késik. Újraindításnál meg újra be kell rendeznem a játékosokhoz a hud statjaikat, ami sok asztalon kínlódás.

Élő ügyfélszolgálat