Köszi. Utánanéztem a Microsoft is ajánlja ezt adatelérés gyorsításra. Már csak az a kérdés,h pendrive, vagy sdhc kártya a jobb hosszabb távon?
Erre kíváncsi leszek.
Majd ha többen leírték h minden ok.
Akkor én is kipróbálom.
Köszönjük a tanácsot.
Hi!
Köszi az ötletet. Viszont lehet,h azért mert még korán van, de nekem nem derült ki,h most a tracker programot telepítsük egy memóriakártyára, vagy pedig magát a windowst? Én személy szerint a Windowst fogom, és kapásból két memóriakártyára, hogy ha meghal a cucc, akkor csak átdugom a másikat és már mehet is. :)
Én ezalapján gyorsítottam a gépemen. Windows 7: Optimalizálás lassabb számítógépekre (Frissült) - DirtyWindows
Én ezalapján gyorsítottam a gépemen. Windows 7: Optimalizálás lassabb számítógépekre (Frissült) - DirtyWindows
https://www.google.hu/search?q=Windows+7%3A+Optimaliz%C3%A1l%C3%A1s+lassabb+sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%B3g%C3%A9pekre+(Friss%C3%BClt)&oq=Windows+7%3A+Optimaliz%C3%A1l%C3%A1s+lassabb+sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%B3g%C3%A9pekre+(Friss%C3%BClt)&aqs=chrome..69i57j69i65.971j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
első találat.
nekem sem működik, ha beteszem a linket ide.
https://www.google.hu/search?q=Windows+7%3A+Optimaliz%C3%A1l%C3%A1s+lassabb+sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%B3g%C3%A9pekre+(Friss%C3%BClt)&oq=Windows+7%3A+Optimaliz%C3%A1l%C3%A1s+lassabb+sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%B3g%C3%A9pekre+(Friss%C3%BClt)&aqs=chrome..69i57j69i65.971j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
első találat.
nekem sem működik, ha beteszem a linket ide.
I3-as gépem van, SSD van benne tudtommal. Egy FPDB nevű trackert használok HUDnak, 4-6 asztalon pár ezer leosztást letolhatok újraindítás nélkül, viszont 8-10 asztalnál 4-500 hand után is egyre lassabb lesz, majd le is fagy a hud. A következő kérdésem lenne, a gépem lassú vagy a program sz*r?
I3-as gépem van, SSD van benne tudtommal. Egy FPDB nevű trackert használok HUDnak, 4-6 asztalon pár ezer leosztást letolhatok újraindítás nélkül, viszont 8-10 asztalnál 4-500 hand után is egyre lassabb lesz, majd le is fagy a hud. A következő kérdésem lenne, a gépem lassú vagy a program sz*r?
Tudtoddal:confused:
Eszközkezelő ;)
Mennyi RAM van a gépben?
Muszáj a teljes újraindítás? A program indítása nem lenne elég?
Feladatkezelőben nézd meg mit nem bír mielőtt lefagyna! Szerintem több memória kéne neki.