Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Hogyan gyorsithatod a geped ha nincs penzed SSD-re.

lecso10
Válasz koviii kommentjére
2015. márc. 24. 11:17

Nekem 6Gb ram van a gépben, belepattintottam egy 16GB-os SDHC kártyát, és eléggé érezhető a gyorsulás. PT4 használat közben abszolút, de a rendszer indulása is sokkal gyorsabb lett.

BT86
2015. márc. 24. 17:21

Műszaki kretén vagyok :D
4 giga RAM van a gépen. A gépet nem kell újraindítani, csak a programot. Konkrétan nem lefagy, mert működik, csak egy idő után egyre lassabban tölt be, pl játszok 8 asztalon, csak annyira elmarad a frissítésekkel, hogy rengeteg leosztással késik. Újraindításnál meg újra be kell rendeznem a játékosokhoz a hud statjaikat, ami sok asztalon kínlódás.

Nem ismerem a programot. De nekem is hasonlót produkált HM-mel, kevés RAM-mal régen. Feladatkezelőben látod mennyi memóriát használ.
Illetve jobb alsó részen írja mennyi a szabad memória. Lehet, hogy nem mondok pontos számot, de szerintem 20-25% minimum kell, hogy legyen. Különben olyanokat produkál, mint amiket tapasztalsz.
Ez olyan hud, ami nem csak holdem/omaha asztalokon használható?
Sok beállítási lehetőség akkor nincs benne, ha a helyed se jegyzi meg :/

koviii
Válasz BT86 kommentjére
2015. márc. 25. 8:12

Nem ismerem a programot. De nekem is hasonlót produkált HM-mel, kevés RAM-mal régen. Feladatkezelőben látod mennyi memóriát használ.
Illetve jobb alsó részen írja mennyi a szabad memória. Lehet, hogy nem mondok pontos számot, de szerintem 20-25% minimum kell, hogy legyen. Különben olyanokat produkál, mint amiket tapasztalsz.
Ez olyan hud, ami nem csak holdem/omaha asztalokon használható?
Sok beállítási lehetőség akkor nincs benne, ha a helyed se jegyzi meg :/

Megnéztem tegnap, 60% fizikai memóriát ír.
Igen, ez egy olyan HUD ami egy rakat pókerfajtához jó. Holdemhez/omahához vszeg nem sokan használják, elég primitív program.

lecso10
2015. márc. 28. 8:34

Kicsit várni kell, aztán olcsóbb lesz a technika. ;)
Index - Tech - Tíz terabájtos SSD-k jönnek

kulimasy
Válasz lbridge kommentjére
2015. okt. 19. 14:09

Sziasztok!
megcsináltam, amit ajánlottatok itt az elején, betettem egy sd-kártyát... az normális, hogy rögtön tele is pakolta a 16GB-ot? egyáltalán nem értek az ilyen dolgokhoz...

lecso10
Válasz kulimasy kommentjére
2015. okt. 19. 14:48

Sziasztok!
megcsináltam, amit ajánlottatok itt az elején, betettem egy sd-kártyát... az normális, hogy rögtön tele is pakolta a 16GB-ot? egyáltalán nem értek az ilyen dolgokhoz...

igen

Élő ügyfélszolgálat