Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

cursor 10
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. jún. 8. 15:41

Hát ott nem nyomkodtam semmit, csak a kliensbe az options-nál, de majd nyomkodok megint, hátha :)

Akkor ott kapcsold vissza az auto centert és jó lesz.

kormost
Válasz Hábibú kommentjére
2013. jún. 8. 15:43

Valaki nem tudja, hogy hova menti a hm2 az általam írt note-kat? Mert szeretném egy másik gépre átmásolni, hogy arról is tudjam használni azokat.

Az nem egyszerű mert az adatbázisban tárolja! Jegyzetelj a kliensben, Pokerstars esetén a gépeden tárolja. Win7-nél a c:\users\winfhnev\appdata\local\pokerstars\ mappában van egy notes.psfhnev.xml file.

fhnev mindkét esetben a használt felhasználónév

Ki lehet nyerni az adatbázisból is, de az nagyon sok idő!

Hábibú
Válasz kormost kommentjére
2013. jún. 10. 9:56

Sajnos nem tudok a kliensbe jegyzetelni, mert speed pókert játszom.

Sambenez
Válasz Hábibú kommentjére
2013. jún. 10. 10:44

Valaki nem tudja, hogy hova menti a hm2 az általam írt note-kat? Mert szeretném egy másik gépre átmásolni, hogy arról is tudjam használni azokat.

A database menü backup menüpontja nem jó erre?

Maxxxika
Válasz joad kommentjére
2013. jún. 10. 12:08

Azt nem értem, hogy a szinkronizációba ez miért nem került bele.

iKeksz
Válasz joad kommentjére
2013. jún. 10. 15:00

Hogyan tudom versenyekre bontva végignézni a handjeim? Mert session-ölve elég sz@r nézni, össze vissza ugrálnak a vakszintek...

Sambenez
Válasz iKeksz kommentjére
2013. jún. 10. 16:38

Hogyan tudom versenyekre bontva végignézni a handjeim? Mert session-ölve elég sz@r nézni, össze vissza ugrálnak a vakszintek...

Reports menü tournament fül. Ha nincs ilyened akkor be kell kapcsolni a More reports-ban.

iKeksz
Válasz Sambenez kommentjére
2013. jún. 10. 17:55

Reports menü tournament fül. Ha nincs ilyened akkor be kell kapcsolni a More reports-ban.

Jaj de amatőr... köszönöm! :)

iKeksz
Válasz joad kommentjére
2013. jún. 12. 0:18

Még az lenne a kérdésem, hogy bet365-n kiirja,hogy settings default 2.0 de a statok nem jelennek meg. Mi a teendő?

chivasr911
Válasz iKeksz kommentjére
2013. jún. 12. 1:23

Még az lenne a kérdésem, hogy bet365-n kiirja,hogy settings default 2.0 de a statok nem jelennek meg. Mi a teendő?

rendszergazdaként futtatod?

Élő ügyfélszolgálat