Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

klagyi1
Válasz joad kommentjére
2013. jún. 5. 16:41

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene...
A reports menüpontból eltűnt az összes pokerstarsos sng-m és nem is tudom visszavarázsolni (kivettem az összes szűrőt úgyhogy nem azzal van gond). Az opponents menüpontban visszatudok nézni mindent és a hm2archiveban is megvannak a handek. Ha újra importálni akarom a handeket azt írja hogy duplikálva vannak. Ha más opció nincs akkor új adatbázist csinálnék és azt is megköszönném ha valaki leírná hogy azt hogyan hozzam össze (ha lehet újratelepítés nélkül)!

RoqueSantaCruz
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. jún. 5. 20:27

Bekapcsoltam, de még mindig össze-vissza vannak.

cursor 10
Válasz RoqueSantaCruz kommentjére
2013. jún. 5. 20:40

Bekapcsoltam, de még mindig össze-vissza vannak.

Akkor próbáld meg a hm-ben a seating preferencesnél állítani vmit. Ha be van kapcsolva az auto center jónak kellene lenni.
Am az adott asztalhoz való hud van csak nem jó helyen vagy vmelyik előbbi hand statjai vannak össze-vissza?

RoqueSantaCruz
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. jún. 6. 12:28

Akkor próbáld meg a hm-ben a seating preferencesnél állítani vmit. Ha be van kapcsolva az auto center jónak kellene lenni.
Am az adott asztalhoz való hud van csak nem jó helyen vagy vmelyik előbbi hand statjai vannak össze-vissza?

Próbáltam mindenhogy, de ugyanúgy nem jó. Jó statok vannak megjelenítve, csak rossz helyen.

csabadeak
Válasz StevlandHM kommentjére
2013. jún. 7. 11:57

Sziasztok,

tudja valaki, hogy a Strobe pókeren hogyan lehet beüzemelni a HUD-ot?

PT3 v- PT4 esetleg működik?

köszi, Stevie

Vmi működik már?

Hábibú
Válasz csabadeak kommentjére
2013. jún. 7. 13:59

Valaki nem tudja, hogy hova menti a hm2 az általam írt note-kat? Mert szeretném egy másik gépre átmásolni, hogy arról is tudjam használni azokat.

ivanesz
Válasz Hábibú kommentjére
2013. jún. 8. 10:13

Valami új frissítés van de nem boldogulok vele ,valaki segítene?

A start service gomb nálam nem él.

BelaKecske
Válasz joad kommentjére
2013. jún. 8. 11:21

Üdv
Mivel nem működött a csak session stat funkció, nyomkodtam az optionsba és sztem rányomtam arra h set seat, mindenesetre azóta össze-vissza vannak a statok és asztalonként a helyére kell tenni a nyilakkal. Tud valaki megoldást erre?
(azt látom h be kell kapcsolni az auto centert de én nem tom h az hol van:) )

cursor 10
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. jún. 8. 11:49

Üdv
Mivel nem működött a csak session stat funkció, nyomkodtam az optionsba és sztem rányomtam arra h set seat, mindenesetre azóta össze-vissza vannak a statok és asztalonként a helyére kell tenni a nyilakkal. Tud valaki megoldást erre?
(azt látom h be kell kapcsolni az auto centert de én nem tom h az hol van:) )

A auto centerből gondolva ez Ipoker. Azt a kliensben tudod bekapcsolni, de ha eddig jó volt,akkor az be van kapcsolva. Esetleg a hud options-seating preferences-nél nézd meg nincs-e vmi elállítva.

BelaKecske
Válasz joad kommentjére
2013. jún. 8. 13:14

Hát ott nem nyomkodtam semmit, csak a kliensbe az options-nál, de majd nyomkodok megint, hátha :)

Élő ügyfélszolgálat