na, mielőtt új gépet veszek, azért itt is tennék egy próbát - angol fórumokat már átolvastam, HM supporttal leveleztem sokat, de ők végül arra jutottak, hogy gyenge a gépem... (2 magos 2,5 GHz, 3 GB RAM, 7200 rpm-es vinyó, Win7 32 bit fut rajta)
a gondom pedig az, hogy wpt fast forwardon remekül megy a hud, max 38-42 percig (de komolyan, mindig ennyit bír), utána elkezd laggolni, a CPU folyamatosan 100%-on fut (még akkor is, ha a task manager szerint futó folyamatok nem adnak ki ennyit, úgyhogy nem tudom, hogy mitől, bár a HM2 folyamatai azért elég sokat elvesznek), aztán már az egész gép laggolni kezd, folyamatosan sitoutra kerülök, és teljesen lehal a gépem
HM2-n és póker kliensen kívül semmi nem fut - és még mindig ezt csinálja, ami elég idegesítő
(alapvetően nincs kedvem új gépet venni, mert minden másra a gépem tök elég, csak k.va idegesítő még hobbi szinten is)
kösz
Ja és miután rányomtam a pause gombra elkezdett olyat hogy: creating notes ami sokkal lassab mint a hand importing. Ez micsoda?
az a notecaddy, azt is megvetted?
az a notecaddy, azt is megvetted?
ok thx
Hm2
Hi! Van 1 amatőr kérdésem: Pár napja letöltöttem a HM2 trial verzióját, de csak a partys accountommal működik a stars-al nem. Lehet 2 külön teremben is használni egyidejűleg?
persze
Hi! Van 1 amatőr kérdésem: Pár napja letöltöttem a HM2 trial verzióját, de csak a partys accountommal működik a stars-al nem. Lehet 2 külön teremben is használni egyidejűleg?
Angolul van és nem állítgattam semmit sem. Kérdésedből ítélve több teremben is hasznalható akkor elvileg ugye?
most látom danfiu válaszát is, köszi