a starson beadta az ellenfelek alatt a Harrington táblázatot(váltogattam, hogy basic vagy intermediate stb. de semmi) totál blank...
most ki kell, hogy lépjek, de 5-6 óra múlva visszanézek, ha van ötleted iKeksz írd meg légyszi. Este meg majd meg is veszem a licencet. A partyn játszom legtöbbször, a starson alig, de azért jó lenne ha ott is működne.
Persze hogy több teremben is használható.
Be kell állítani a pókerkliensben, hogy mentse a handeket, és aztán megadni a HM-ben, hogy onnan importálja őket.
Nekem is hasonló problémáim vannak a HM2-vel, csak psen játszok és tornákat. A gépem is hasonló ( 2magos 2.94Ghz , 2GB RAM , Win7 64 bit ). Néhányszor már eldurrant az agyam, amikor monstereket dobott preflop, mert sitout-ra tett... Nagyon bosszantó.
Működik már HM2 HUD Full Tilt rush, multientry verseny asztalain?
Azt hol tudom beállítani,hogy a saját statjaim ne 0-ról induljanak minden asztalon?
Sehol, hogy mindig azt lásd, amit rólad látnak az ellenfelek az asztalon.
csak nekem indul nehezen a hm2? fél órája folyton csak kifagy, nem akar betölteni
szerk.: amikor rányomtam a küldés gombra betöltött :))
Nekem is hasonló problémáim vannak a HM2-vel, csak psen játszok és tornákat. A gépem is hasonló ( 2magos 2.94Ghz , 2GB RAM , Win7 64 bit ). Néhányszor már eldurrant az agyam, amikor monstereket dobott preflop, mert sitout-ra tett... Nagyon bosszantó.
bővítettem 4 GB-ra a RAMot. semmit nem változott, ugyanúgy megy egy fél órát, aztán behal az egész. ezen egy SSD sem fog akkor segíteni, ugye?