Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Sambenez
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 8. 11:08

Azt hol lehet beállítani, hogy a replayerben is látszódjanak a színkódok a hud-on?

Ezt nem kell külön beállítani. Ha ugyanazt a hud-ot használod replayerben mint az asztaloknál akkor pont ugyanúgy színezi.

BT86
Válasz Sambenez kommentjére
2013. szept. 8. 16:53

Ezt nem kell külön beállítani. Ha ugyanazt a hud-ot használod replayerben mint az asztaloknál akkor pont ugyanúgy színezi.

Nálam nem, pedig ugyanazt használom. Ezért gondoltam, hogy van valahol egy beállítás amit be/ki kéne pipálni hozzá.
Hogy lehet egy stathoz pop-upot rendelni? Módosítani tudom őket, de ha pl van egy stat, amire nem ugrik fel semmi, nem találom, hogy hol lehet hozzáadni pop-upot.

samseaborn
Válasz joad kommentjére
2013. szept. 8. 22:44

beírom ide is, hátha valakienk felkelti a figyelmét, és a suta leírásra lesz valami ötlete:

Help please!

Van valakinek ötlete, hogy miért nem megy a HM2 HUD a bwin fastforwardon? Ez így elég hülye kérdés, de:
- WPT-n ugyanez gond nélkül megy
- a hand history folderből látom hogy importál, a HM2 reportban látszik, játék közben is frissül
- de bwin asztalon bal felsőben ott hud menü, aztán semmi...

kösz

BT86
Válasz samseaborn kommentjére
2013. szept. 10. 16:53

beírom ide is, hátha valakienk felkelti a figyelmét, és a suta leírásra lesz valami ötlete:

Help please!

Van valakinek ötlete, hogy miért nem megy a HM2 HUD a bwin fastforwardon? Ez így elég hülye kérdés, de:
- WPT-n ugyanez gond nélkül megy
- a hand history folderből látom hogy importál, a HM2 reportban látszik, játék közben is frissül
- de bwin asztalon bal felsőben ott hud menü, aztán semmi...

kösz

Table finderrel se látszik az asztal?

samseaborn
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 10. 19:54

Table finderrel se látszik az asztal?

kösz, kipróbáltam, de sajnos ez sem jött be
az asztal az active session fülön látszik, frissül is, egyszerűen csak magán az asztalon azt írja a HUD, hogy "waiting for hands", és nem jönnek fel a statok.

reménytelen levelezésben vagyok a HM supporttal, már mindent végigcsináltam, amit írtak, de továbbra sem műxik...
bwin normál asztalokon igen, másik party klienssel (wpt) is gond nélkül megy ugyanazon a fastforward asztalon, csak a k...g bwin-en nem

sajnos elég gyorsan hozzá lehet szokni a HUDhoz, és nagyon sz.r lett anélkül a játékom (azelőtt sem volt kimagasló), de csak egy példa: utólag visszanézve láttam, hogy sikerült olyat 4betelnem sb vs bb, aki 90%-ban dob stealre, és 31-ből 1x 3betelt.

na mindegy, asszem feladom, és megyek vissza wpt-re

danfiu
Válasz joad kommentjére
2013. szept. 10. 20:10

Nekem az uj 2.0.0.7860 as verzioval lefagyogat es elkezd nagyon sok RAM-ot enni, masnal ez a problema keletkezik?

FlössösMadrid
Válasz joad kommentjére
2013. szept. 10. 21:08

Üdv!
Ipad-re le lehet tölteni a HM2-őt? Mintha vhol láttam volna korábban ilyen lehetőséget, de most nem találom sehol :/

samseaborn
Válasz danfiu kommentjére
2013. szept. 10. 22:30

Nekem az uj 2.0.0.7860 as verzioval lefagyogat es elkezd nagyon sok RAM-ot enni, masnal ez a problema keletkezik?

ma frissítettem 7860-ra, kb. 3 órát ment, egy asztal, fastfoward, de az alatt semmi gondom nem volt vele
(sőt, végre ezen a bwin ff-on is megy a HUD)

BT86
Válasz danfiu kommentjére
2013. szept. 10. 23:38

Thx, akkor nem frissítek.
Amúgy egyszer régebbi verziónál is csinálta, azzal nem lehetett csinálni semmit. Időnként újraindítottam, amikor már nagyon sokat kezdett enni.

bubucmester
Válasz joad kommentjére
2013. szept. 10. 23:48

samseaborn, magától lett jó? Elkezdtem játszani egy bwin klienst használó teremben, és ugyanaz volt a gondom, mint neked: faston nincs HUD, pedig Active sessionnél mutatja, asztalon kiírja, hogy Waiting for hands, stb. Újraindítottam HUD-ot, HM-et, de semmi változás (updateltem is)

Élő ügyfélszolgálat