Azt hol lehet beállítani, hogy a replayerben is látszódjanak a színkódok a hud-on?
Ezt nem kell külön beállítani. Ha ugyanazt a hud-ot használod replayerben mint az asztaloknál akkor pont ugyanúgy színezi.
beírom ide is, hátha valakienk felkelti a figyelmét, és a suta leírásra lesz valami ötlete:
Help please!
Van valakinek ötlete, hogy miért nem megy a HM2 HUD a bwin fastforwardon? Ez így elég hülye kérdés, de:
- WPT-n ugyanez gond nélkül megy
- a hand history folderből látom hogy importál, a HM2 reportban látszik, játék közben is frissül
- de bwin asztalon bal felsőben ott hud menü, aztán semmi...
kösz
beírom ide is, hátha valakienk felkelti a figyelmét, és a suta leírásra lesz valami ötlete:
Help please!
Van valakinek ötlete, hogy miért nem megy a HM2 HUD a bwin fastforwardon? Ez így elég hülye kérdés, de:
- WPT-n ugyanez gond nélkül megy
- a hand history folderből látom hogy importál, a HM2 reportban látszik, játék közben is frissül
- de bwin asztalon bal felsőben ott hud menü, aztán semmi...
kösz
Table finderrel se látszik az asztal?
Nekem az uj 2.0.0.7860 as verzioval lefagyogat es elkezd nagyon sok RAM-ot enni, masnal ez a problema keletkezik?
Üdv!
Ipad-re le lehet tölteni a HM2-őt? Mintha vhol láttam volna korábban ilyen lehetőséget, de most nem találom sehol :/
Nekem az uj 2.0.0.7860 as verzioval lefagyogat es elkezd nagyon sok RAM-ot enni, masnal ez a problema keletkezik?
samseaborn, magától lett jó? Elkezdtem játszani egy bwin klienst használó teremben, és ugyanaz volt a gondom, mint neked: faston nincs HUD, pedig Active sessionnél mutatja, asztalon kiírja, hogy Waiting for hands, stb. Újraindítottam HUD-ot, HM-et, de semmi változás (updateltem is)