Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

BT86
Válasz Flush67 kommentjére
2013. szept. 20. 13:44

Sziasztok! Mitől lehet, hogy a replayerből eltűnt a HUD-om? (Nem frissítettem, nem installáltam más progit)

(Na, arra mondjuk pont poén volt, hogy beültem egy asztalhoz, hogy megy-e játék közben: 4leosztás/+1BI és így működik :D)

Csináltál előtte vele valamit?
Egy olyan esetet találtam google-n, hogy srác felrakta a wizardot, és attól halt meg.
Nála a hand importing/auto import foldersnél a start automatic import when I start hm2 valamiért ki lett lőve.

Flush67
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 23. 15:19

Csináltál előtte vele valamit?
Egy olyan esetet találtam google-n, hogy srác felrakta a wizardot, és attól halt meg.
Nála a hand importing/auto import foldersnél a start automatic import when I start hm2 valamiért ki lett lőve.

Köszi a választ, azt a fórumbejegyzést én is megtaláltam. Purge-öltem egyet előtte, de alapbeállításokon nem változtattam. Annyival vagyok elölrébb, hogy a "show HUD" ki-be ikszelésével láthatóvá válik, de az elemzés így kész gyötrelem. Más nem tapasztalt ilyen hibát?

iKeksz
Válasz joad kommentjére
2013. szept. 23. 22:03

Sziasztok!

Mostanában, ha 6-8 asztalon játszok állandóan szaggatja az asztalaimat a hm2, van mikor több percre befagy és használhatatlanná válnak az asztalok. Régebben ritkán csinálta ezt 1-1 alkalommal, 2 napja már nemtudok 6-8asztalon játszani. 4 asztalnál még elviselhető.

Mitől lehet ez?

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2013. szept. 23. 23:30

Van elég hely a meghajtón? Lehet, egy meghajtó tisztítás is segíthet.

iKeksz
Válasz kertitorp kommentjére
2013. szept. 23. 23:45

Van elég hely a meghajtón? Lehet, egy meghajtó tisztítás is segíthet.

Van bőven

BT86
Válasz iKeksz kommentjére
2013. szept. 24. 1:57

Sziasztok!

Mostanában, ha 6-8 asztalon játszok állandóan szaggatja az asztalaimat a hm2, van mikor több percre befagy és használhatatlanná válnak az asztalok. Régebben ritkán csinálta ezt 1-1 alkalommal, 2 napja már nemtudok 6-8asztalon játszani. 4 asztalnál még elviselhető.

Mitől lehet ez?

Memóriát mennyire eszi?

TexasBela
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 29. 14:27

Letöltöttem a HM2 trial verzióját, de itt megakadtam. Valaki tudna segíteni? Fent van a PT4 lehet , hogy az zavarja be?

iKeksz
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 29. 15:13

Memóriát mennyire eszi?

Na ezt, nemtudom hol lehet egyáltalán megnézni? (tuti, hogy nagyon amatőr kérdés :D )

kertitorp
Válasz iKeksz kommentjére
2013. szept. 29. 16:27

Na ezt, nemtudom hol lehet egyáltalán megnézni? (tuti, hogy nagyon amatőr kérdés :D )

XP-n azt hiszem a feladat kezelőn belül mutatja, Win 7-en egy mini alkalmazással ki lehet tenni az asztalra.

Muflon
Válasz joad kommentjére
2013. szept. 29. 17:15

Valakinek van tapasztalata a "Get it free" promócióval kapcsolatban?
Kitermeltem a szükséges rake-et, majd nyomtam is a gombot, hogy ide vele, de egy hete semmi.
Mennyi lehet az átfutási idő??

Élő ügyfélszolgálat