Sziasztok! Mitől lehet, hogy a replayerből eltűnt a HUD-om? (Nem frissítettem, nem installáltam más progit)
(Na, arra mondjuk pont poén volt, hogy beültem egy asztalhoz, hogy megy-e játék közben: 4leosztás/+1BI és így működik :D)
Csináltál előtte vele valamit?
Egy olyan esetet találtam google-n, hogy srác felrakta a wizardot, és attól halt meg.
Nála a hand importing/auto import foldersnél a start automatic import when I start hm2 valamiért ki lett lőve.
Sziasztok!
Mostanában, ha 6-8 asztalon játszok állandóan szaggatja az asztalaimat a hm2, van mikor több percre befagy és használhatatlanná válnak az asztalok. Régebben ritkán csinálta ezt 1-1 alkalommal, 2 napja már nemtudok 6-8asztalon játszani. 4 asztalnál még elviselhető.
Mitől lehet ez?
Van elég hely a meghajtón? Lehet, egy meghajtó tisztítás is segíthet.
Van elég hely a meghajtón? Lehet, egy meghajtó tisztítás is segíthet.
Sziasztok!
Mostanában, ha 6-8 asztalon játszok állandóan szaggatja az asztalaimat a hm2, van mikor több percre befagy és használhatatlanná válnak az asztalok. Régebben ritkán csinálta ezt 1-1 alkalommal, 2 napja már nemtudok 6-8asztalon játszani. 4 asztalnál még elviselhető.
Mitől lehet ez?
Letöltöttem a HM2 trial verzióját, de itt megakadtam. Valaki tudna segíteni? Fent van a PT4 lehet , hogy az zavarja be?
Memóriát mennyire eszi?
Na ezt, nemtudom hol lehet egyáltalán megnézni? (tuti, hogy nagyon amatőr kérdés :D )
Valakinek van tapasztalata a "Get it free" promócióval kapcsolatban?
Kitermeltem a szükséges rake-et, majd nyomtam is a gombot, hogy ide vele, de egy hete semmi.
Mennyi lehet az átfutási idő??