More filters/Basic filters, és a legalsó filter a vs player.
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, h amióta updateltem az omaha manageremet 2.0.0.7952-re, azóta a HUD csak az adott session handjeit mutatja.
Ha a bal felső sarokban kiválasztom a select player opciót, ott is csak néhány handet mutat az adott ellenfélnél, de ha rákattintok, akkor pedig már van xezer handem.
Mi okozhatja ezt? :confused:
Sziasztok!
Ezeket a statokat hol találom meg HM2-őn belül: fold to steal IP / OP - call steal IP OP, raise steal IP / OP ?
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Ezeket a statokat hol találom meg HM2-őn belül: fold to steal IP / OP - call steal IP OP, raise steal IP / OP ?
Előre is köszönöm
A vsSteal-en belül ott vannak pozíciónként.
tárgytalan
Valaki tudja h miért jelenít meg ez a tetves HM2 minden tornát 11$-osnak, bizonyos tornákat miért hagy ki, és reports fül alatt miért nem lehet semmit normálisan értelmezni? Valaki vállal HM2 beállítást mtt-re TV-n keresztül? Fizetnék is érte. Danke
Valaki tudja h miért jelenít meg ez a tetves HM2 minden tornát 11$-osnak, bizonyos tornákat miért hagy ki, és reports fül alatt miért nem lehet semmit normálisan értelmezni? Valaki vállal HM2 beállítást mtt-re TV-n keresztül? Fizetnék is érte. Danke
Eljött BT86 ideje, ő a HM2 coach. :)
Sziasztok!
Segítséget kérek a "Hozzáértő"-től! HM2-ben szeretnék PopUp-ot készíteni. Elkészítettem a Popup Designer-ben az üres táblát, de a bal oldalról nem tudom behúzni a statokat (az egérrel megfogom, lenyomva tartva áthúzom, mégsem teszi be a táblába). Biztosan én csinálok rosszul valamit, de még nem jöttem rá, hogy mit. Kérlek Benneteket, segítsetek! Előre is köszönöm!