A Te is nyerhetsz sorozatban elmondják részletesen a popup készitését. :)
Sziasztok!
Segítséget kérek a "Hozzáértő"-től! HM2-ben szeretnék PopUp-ot készíteni. Elkészítettem a Popup Designer-ben az üres táblát, de a bal oldalról nem tudom behúzni a statokat (az egérrel megfogom, lenyomva tartva áthúzom, mégsem teszi be a táblába). Biztosan én csinálok rosszul valamit, de még nem jöttem rá, hogy mit. Kérlek Benneteket, segítsetek! Előre is köszönöm!
De kinyitottam a csoportokat és természetesen az adott statokat próbáltam behúzni, de nem sikerült. Megnézem a "Te is nyerhetsz" sorozat részét, de szerintem mindent úgy csináltam.
Köszönöm a segítő válaszaitokat, próbálkozom a probléma megoldásán!
Sziasztok nem tudom mozgatni asztalon a statokat, 50szer is rányomhatok semmi, kivéve ha van kedve működni. Nem tudjátok mi lehet a hiba?
Most látom másnál is fenn áll a probléma sry.
De kinyitottam a csoportokat és természetesen az adott statokat próbáltam behúzni, de nem sikerült. Megnézem a "Te is nyerhetsz" sorozat részét, de szerintem mindent úgy csináltam.
Köszönöm a segítő válaszaitokat, próbálkozom a probléma megoldásán!
Hol tudom azt beállítani hogy mutassa az aktuális nagyvakjaim számát, közvetlenül a board fölött? /Régebben láttam valamelyik oktatóvideóban és most megtetszett/
Aki tudja legyen szíves írja már le, köszi előre is.
Hol tudom azt beállítani hogy mutassa az aktuális nagyvakjaim számát, közvetlenül a board fölött? /Régebben láttam valamelyik oktatóvideóban és most megtetszett/
HUD settings, ott Big Blindsot tedd új panelbe, utána pedig a stat appereance-ben a Big Blinds-nál kiveszed a pipát a Display for opponentsből.