Szevasztok.
Kérdésem lenne, hogy starson ha meg van nyitva egy asztal de nem ülök ott akkor az ott játszó játékosokat akkor is "gyűjti ki" a HM2?
Szevasztok.
Kérdésem lenne, hogy starson ha meg van nyitva egy asztal de nem ülök ott akkor az ott játszó játékosokat akkor is "gyűjti ki" a HM2?
Sziasztok nem tudja vki hol tudom beállítani HM2-ben azt hogy az euros tornáim ne dollárba számolja? Egyenként elkezdtem átírni a BI-t a rake-t és a nyereményt, de ez a fostalicsak program (már bocsánat de már nem tudok mást mondani rá) visszaírja a nyereményem a rossz értékre hiába írom át.
Sziasztok. Az mitől lehet, hogy egy verseny alatt egy ideig tökéletesen működik a HM, aztán ha új asztalra ültetnek akkor többé nem frissíti a statokat, csak az azelőtti asztalon lévő játékosok hudját mutatja? Eddig semmi ilyen problémám soha nem volt, csak most...
Nem allitottad at kozben magyar nyelvre? Mert akkor mar nem frissiti ha atpakolnak masik asztalra! Vagy inditsd ujra hmet meg lehet az is segit!
Nem allitottad at kozben magyar nyelvre? Mert akkor mar nem frissiti ha atpakolnak masik asztalra! Vagy inditsd ujra hmet meg lehet az is segit!
Active sessionbe bennt vannak a handek?
Ameddig jók voltak a statok, és nem ültettek át, addig igen, azután már 1 handet sem mutat az active sessionbe.
Akkor vmi gebasz van de most dolgozok es igy nem tok segiteni sajna, azt hittem h.csak magyar nyelv a baj
Akkor vmi gebasz van de most dolgozok es igy nem tok segiteni sajna, azt hittem h.csak magyar nyelv a baj