Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2014. jan. 2. 19:03

Tudja valaki, hogy van e már működő HM2 HUD Full Tilt multi entry verseny asztalokon?

grandbandi
Válasz kertitorp kommentjére
2014. jan. 2. 21:57

HM 2 / betathome

Sziasztok!

Tudja valaki,hogy a Betathome-n mit kell beállítani ha nem jön be a HUD az asztalnál?
Van kb 1000 hand-em ebből a teremből bár a HM2 vásárlása előtt játszottam utóljára itt.De a bázisomba megvannak valahogy,ezt sem értem hogyan került oda.Egyszer sikerült betölteni a HUD-ot itt de nem játszottam az asztalon,csak kipróbáltam.
Most meg be sem tölti.néztem a site beállításokat a HM-ben de nem találom a hibát.
A PS-en kifogástalanúl müködik (nem triál verzió)

balpet
Válasz grandbandi kommentjére
2014. jan. 5. 20:34

Ti nem tapasztaltok olyat mostanában, hogy (Pokerstars esetén) a verseny leosztásokat cash game leosztásként kezeli? Csak nálam mehetett valami ennyire félre?:confused:

Koszka9999
Válasz kertitorp kommentjére
2014. jan. 5. 21:49

Tudja valaki, hogy van e már működő HM2 HUD Full Tilt multi entry verseny asztalokon?

Nice Question.

Lordtebeli
Válasz balpet kommentjére
2014. jan. 5. 21:56

Ti nem tapasztaltok olyat mostanában, hogy (Pokerstars esetén) a verseny leosztásokat cash game leosztásként kezeli? Csak nálam mehetett valami ennyire félre?:confused:

elég valószínű

EKO
Válasz joad kommentjére
2014. jan. 8. 19:01

Sziasztok nem tudja vki hol tudom beállítani HM2-ben azt hogy az euros tornáim ne dollárba számolja? Egyenként elkezdtem átírni a BI-t a rake-t és a nyereményt, de ez a fostalicsak program (már bocsánat de már nem tudok mást mondani rá) visszaírja a nyereményem a rossz értékre hiába írom át.

EKO
Válasz ivanesz kommentjére
2014. jan. 8. 19:03

HM2-t cserélnék PT4-re:)

azért köszi

Én már hm1-re is lecserléném :S

d-_-b
Válasz EKO kommentjére
2014. jan. 8. 22:03

Én már hm1-re is lecserléném :S

Ennyire rossz a PT4?

Slynzor