Tudja valaki, hogy van e már működő HM2 HUD Full Tilt multi entry verseny asztalokon?
HM 2 / betathome
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy a Betathome-n mit kell beállítani ha nem jön be a HUD az asztalnál?
Van kb 1000 hand-em ebből a teremből bár a HM2 vásárlása előtt játszottam utóljára itt.De a bázisomba megvannak valahogy,ezt sem értem hogyan került oda.Egyszer sikerült betölteni a HUD-ot itt de nem játszottam az asztalon,csak kipróbáltam.
Most meg be sem tölti.néztem a site beállításokat a HM-ben de nem találom a hibát.
A PS-en kifogástalanúl müködik (nem triál verzió)
Ti nem tapasztaltok olyat mostanában, hogy (Pokerstars esetén) a verseny leosztásokat cash game leosztásként kezeli? Csak nálam mehetett valami ennyire félre?:confused:
Tudja valaki, hogy van e már működő HM2 HUD Full Tilt multi entry verseny asztalokon?
Ti nem tapasztaltok olyat mostanában, hogy (Pokerstars esetén) a verseny leosztásokat cash game leosztásként kezeli? Csak nálam mehetett valami ennyire félre?:confused:
Sziasztok nem tudja vki hol tudom beállítani HM2-ben azt hogy az euros tornáim ne dollárba számolja? Egyenként elkezdtem átírni a BI-t a rake-t és a nyereményt, de ez a fostalicsak program (már bocsánat de már nem tudok mást mondani rá) visszaírja a nyereményem a rossz értékre hiába írom át.
HM2-t cserélnék PT4-re:)
azért köszi
Én már hm1-re is lecserléném :S
Ennyire rossz a PT4?
értő olvasás 1es.