Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

gab1ka
Válasz BT86 kommentjére
2014. jan. 21. 21:04

Mindegy melyiket nézed, a grafikon a statisztikákból jön ki.
Ha a $EV statból kivonod a Total Buy int, akkor a grafikonon szereplő EV-t kapod.

Értem!Köszi a helpet!

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2014. jan. 23. 0:21

FTP multientry verseny asztalain van már működő HUD? A trial verziót már nem tudom kipróbálni, a support meg esküszik, hogy a HM2 hud már rég jó a Full Tilt összes asztalán.

borg1r
Válasz joad kommentjére
2014. jan. 28. 14:16

Valaki megmondaná, hogy a HUD-ot hogy tudom arrébb húzgálni? HM1 ben sima jobb klikk volt, most nem reagál rá..

dreft100
Válasz borg1r kommentjére
2014. jan. 28. 15:29

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,hogy HM2-ben hol lehet beállítani azt,hogy cg-ben az ellenfél által muckolt handeket leosztás után mutassa pár másodpercig,hogy mi volt nála? Pokerstars zoom pokeren tolom,minden rendben van a huddal csak ez a funkció hiányzik,régebben magától mutatta nem kellett külön beállítanom.

BT86
Válasz dreft100 kommentjére
2014. jan. 28. 19:29

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,hogy HM2-ben hol lehet beállítani azt,hogy cg-ben az ellenfél által muckolt handeket leosztás után mutassa pár másodpercig,hogy mi volt nála? Pokerstars zoom pokeren tolom,minden rendben van a huddal csak ez a funkció hiányzik,régebben magától mutatta nem kellett külön beállítanom.

Zoomnál szerintem nincs, egyből új osztás megy új asztalon, így zavaró, és használhatatlan lenne. Mivel importálás után jeleníti meg őket a hm, ezért random időnként ugrálnának fel a handek az asztalon.
Nézd vissza a replayerben, vagy rakd ki a hudra az utolsó hande(ke)t :)

BT86
Válasz borg1r kommentjére
2014. jan. 28. 19:30

Valaki megmondaná, hogy a HUD-ot hogy tudom arrébb húzgálni? HM1 ben sima jobb klikk volt, most nem reagál rá..

Pedig ennél is úgy kell.

borg1r
Válasz BT86 kommentjére
2014. jan. 28. 19:57

Pedig ennél is úgy kell.

köszi, közben rájöttem, hogy nem mindegy hova kattintok.

dreft100
Válasz BT86 kommentjére
2014. jan. 29. 0:51

Zoomnál szerintem nincs, egyből új osztás megy új asztalon, így zavaró, és használhatatlan lenne. Mivel importálás után jeleníti meg őket a hm, ezért random időnként ugrálnának fel a handek az asztalon.
Nézd vissza a replayerben, vagy rakd ki a hudra az utolsó hande(ke)t :)

Igen,közben rájöttem,hogy az asztal tetején mutatja az utolsó potokat,és ha odakattintok akkor kiírja az asztalra,hogy mivel játszott :) Köszi a választ!

Koszka9999
Válasz kertitorp kommentjére
2014. jan. 29. 0:57

FTP multientry verseny asztalain van már működő HUD? A trial verziót már nem tudom kipróbálni, a support meg esküszik, hogy a HM2 hud már rég jó a Full Tilt összes asztalán.

Esküszik, de senkinek nem működik.

d-_-b
Válasz joad kommentjére
2014. jan. 31. 5:03

valami ziccer van. mindenhol megy a HUD (PSen belül) csak a zoom asztalokon nem :/ valaki 5let?

Élő ügyfélszolgálat