Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

d-_-b
Válasz Lord Secret kommentjére
2014. febr. 2. 15:46

És hova klikkeljek?:D

Gép kikapcsolása gombra ;)

Slynzor
Válasz Lord Secret kommentjére
2014. febr. 2. 16:09

És hova klikkeljek?:D

asztalon ps ikonra

Lord Secret
Válasz Slynzor kommentjére
2014. febr. 2. 16:10

megvan köszi

d-_-b
Válasz joad kommentjére
2014. febr. 2. 21:43

Csak én nem tok ide regelni? weaktight.com

d-_-b
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 4. 16:35

Csak én nem tok ide regelni? weaktight.com

Megvan, ne keresd:))

hippiasz
Válasz joad kommentjére
2014. febr. 5. 13:44

Amióta lefrissítettem a hm2-t azóta szaggat az egér időnként. Befagy az egész néhány másodpercre. Más is tapasztalt hasonlót?

asdhero007
Válasz joad kommentjére
2014. febr. 5. 20:21

sziasztok, most töltöttem le a HM2 trialt, regisztráltam is, elvileg 30 napig használhatom..
-PS nyelvét angolra állítottam
-beállítottam hogy mentse a hand historyt
-felismertettem vele a mappákat HM2-ben, elindítottam a HUD-ot

egyszóval végigmentem a listán amit HM2 FAQ-ban találtam, még sem látok sem HUD-ot, és egyáltalán bármilyen statisztikát.. az összes amit "kicsikartam" belőle, active session-nél látom az asztalt, viszont a table finderben már azt se :@

HELP nekem, nagyon megköszönném!

lumpi
Válasz asdhero007 kommentjére
2014. febr. 5. 21:58

sziasztok, most töltöttem le a HM2 trialt, regisztráltam is, elvileg 30 napig használhatom..
-PS nyelvét angolra állítottam
-beállítottam hogy mentse a hand historyt
-felismertettem vele a mappákat HM2-ben, elindítottam a HUD-ot

egyszóval végigmentem a listán amit HM2 FAQ-ban találtam, még sem látok sem HUD-ot, és egyáltalán bármilyen statisztikát.. az összes amit "kicsikartam" belőle, active session-nél látom az asztalt, viszont a table finderben már azt se :@

HELP nekem, nagyon megköszönném!

Rendszergazdaként indítottad a klienst?

kiselmer
Válasz joad kommentjére
2014. febr. 6. 23:28

180 fős SNG-ekt játszok és a HUD valamiért nem az összes eddigi lejátszott hand statjait mutatja, hanem mindem versenynél 0 handről kezdi a statokat számolni, hiába játszottam már az illetővel. Teljes licenszes HM2-m van. MI lehet a probléma? Hol tudom beállítani, h az eddigi összes handjük alapján adja a statokat?
Előre is köszi a válaszokat!

BT86
Válasz kiselmer kommentjére
2014. febr. 6. 23:49

180 fős SNG-ekt játszok és a HUD valamiért nem az összes eddigi lejátszott hand statjait mutatja, hanem mindem versenynél 0 handről kezdi a statokat számolni, hiába játszottam már az illetővel. Teljes licenszes HM2-m van. MI lehet a probléma? Hol tudom beállítani, h az eddigi összes handjük alapján adja a statokat?
Előre is köszi a válaszokat!

Direkt. Így van infód az image-edtől az asztalnál. Annak nem vennéd hasznát, hogy az összes handed statjait mutatná.

Élő ügyfélszolgálat