Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

texaholdem
Válasz benyo87h kommentjére
2014. márc. 4. 12:03

Sziasztok.

Érdeklődnék, hogy a pc1-en amiket egyénileg csináltam popupokat azt át tudom valamilyen módon másolni menteni a pc2-re vagy muszáj leszek azon is újra megcsinálni?

BT86
Válasz texaholdem kommentjére
2014. márc. 4. 15:04

Érdeklődnék, hogy a pc1-en amiket egyénileg csináltam popupokat azt át tudom valamilyen módon másolni menteni a pc2-re vagy muszáj leszek azon is újra megcsinálni?

Home/Database/Export
Kiválasztod mi kell, majd a másik gépen import.

ivanesz
Válasz BT86 kommentjére
2014. márc. 10. 16:58

Hol tudom kikapcsolni a popupot,hogy ne ugráljon fel ha a hud fölé viszem az egeret?

d-_-b
Válasz ivanesz kommentjére
2014. márc. 10. 18:42

Hol tudom kikapcsolni a popupot,hogy ne ugráljon fel ha a hud fölé viszem az egeret?

Miert akarod kikapcsolni azt a jo kis popupot? Nagyon hasznos dolog ;)
Asszem amugy be lehet allitani, hogy klikkeles utan nyiljon meg. Vagy az a HM1? Valamelyikben meg lehet oldani

ivanesz
Válasz d-_-b kommentjére
2014. márc. 10. 20:04

Miert akarod kikapcsolni azt a jo kis popupot? Nagyon hasznos dolog ;)
Asszem amugy be lehet allitani, hogy klikkeles utan nyiljon meg. Vagy az a HM1? Valamelyikben meg lehet oldani

Na igen de melyikben és hogy?

kukutyin
Válasz ivanesz kommentjére
2014. márc. 10. 20:38

Na igen de melyikben és hogy?

HM1-ben nem rémlik, hol és hogyan, HM2-ben HUD settings-General Settings, Advanced Settings, Click for stat popup

ivanesz
Válasz kukutyin kommentjére
2014. márc. 10. 21:01

hm1-ben nem rémlik, hol és hogyan, hm2-ben hud settings-general settings, advanced settings, click for stat popup

köszi

hardy79
Válasz joad kommentjére
2014. márc. 13. 20:21

Üdv!

Újra kellett raknom a gépet és nem indul a HM2-m azt a hiba üzenetet írja hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135)
Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm.

mutimeg
Válasz joad kommentjére
2014. márc. 14. 9:30

December végén vásároltam egy smal stakes HM2-t és a tegnapi napig tudtam is használni.A mai napon nem engedett be kérte újra a kódod.Nem értem miért.Unistaláltam és újra felraktam és hiába írom be a kódomat nem enged be.Tud valaki segiteni? Illetve valakinek volt már hasonló problémája?

TominhoPA
Válasz joad kommentjére
2014. márc. 14. 9:38

valami gond van a szerverükkel! Nem nálad van a probléma.
Validation servers down? - Page 7

Élő ügyfélszolgálat