Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy a pc1-en amiket egyénileg csináltam popupokat azt át tudom valamilyen módon másolni menteni a pc2-re vagy muszáj leszek azon is újra megcsinálni?
Érdeklődnék, hogy a pc1-en amiket egyénileg csináltam popupokat azt át tudom valamilyen módon másolni menteni a pc2-re vagy muszáj leszek azon is újra megcsinálni?
Hol tudom kikapcsolni a popupot,hogy ne ugráljon fel ha a hud fölé viszem az egeret?
Hol tudom kikapcsolni a popupot,hogy ne ugráljon fel ha a hud fölé viszem az egeret?
Miert akarod kikapcsolni azt a jo kis popupot? Nagyon hasznos dolog ;)
Asszem amugy be lehet allitani, hogy klikkeles utan nyiljon meg. Vagy az a HM1? Valamelyikben meg lehet oldani
Na igen de melyikben és hogy?
hm1-ben nem rémlik, hol és hogyan, hm2-ben hud settings-general settings, advanced settings, click for stat popup
Üdv!
Újra kellett raknom a gépet és nem indul a HM2-m azt a hiba üzenetet írja hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135)
Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm.
December végén vásároltam egy smal stakes HM2-t és a tegnapi napig tudtam is használni.A mai napon nem engedett be kérte újra a kódod.Nem értem miért.Unistaláltam és újra felraktam és hiába írom be a kódomat nem enged be.Tud valaki segiteni? Illetve valakinek volt már hasonló problémája?
valami gond van a szerverükkel! Nem nálad van a probléma.
Validation servers down? - Page 7