Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

d-_-b
Válasz joad kommentjére
2014. febr. 24. 21:59

nekem volt egy asztalim, ami igazán tudatlan gépezet volt. P4 proci, 1gb ram, a hm futott rajta frankón 2 asztalon. nem szakította szét a gépet, nem laggolt stb.

benyo87h
Válasz joad kommentjére
2014. febr. 24. 23:06

Köszönöm srácok!
Csodát nem is vártam,csak nem gondoltam hogy az új gépemmel is lesz majd olyan gondom hogy nem fogja bírni,akármelyik adathalász progit.Szerencsére nélküle 2 site on is kifogástalanul megy a zsuga,akár több asztalon is.De ha elindítom,kész az úristen is befagy :(
Na és akkor a többi gond a HUD-al. A kezdeti lelkesedésem leamortizálta. :( Pedig igen csak használnom kellene már vmit.
Időközben ipokeren tesztelem,ott sokkal simábban megy,viszont speed pokeren nem,újabb kérdőjel az egyenletemben!? HELP PLEASE!

d-_-b
Válasz benyo87h kommentjére
2014. febr. 24. 23:58

Köszönöm srácok!
Csodát nem is vártam,csak nem gondoltam hogy az új gépemmel is lesz majd olyan gondom hogy nem fogja bírni,akármelyik adathalász progit.Szerencsére nélküle 2 site on is kifogástalanul megy a zsuga,akár több asztalon is.De ha elindítom,kész az úristen is befagy :(
Na és akkor a többi gond a HUD-al. A kezdeti lelkesedésem leamortizálta. :( Pedig igen csak használnom kellene már vmit.
Időközben ipokeren tesztelem,ott sokkal simábban megy,viszont speed pokeren nem,újabb kérdőjel az egyenletemben!? HELP PLEASE!

nem tom, adminként ha indítod, akkor nem jó?

benyo87h
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 25. 0:27

Ha úgy érted hogy rendszergazdaként,akkor sajnos nem,semmi változás.

benyo87h
Válasz joad kommentjére
2014. febr. 25. 21:45

Valaki help,please!!!

Gabor.
Válasz joad kommentjére
2014. febr. 25. 23:12

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy játék közbe hol tudom elmenteni hm-be a partyt, vagy megjelölni.

Köszönöm!

iKeksz
Válasz Gabor. kommentjére
2014. febr. 26. 11:57

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy játék közbe hol tudom elmenteni hm-be a partyt, vagy megjelölni.

Köszönöm!

minden asztaloknál megjelenik a HUD 2.0 as kis téglalap, ott mindig mutatja az utolsó 1-2-3 handet (attól függ mennyi van beállítva) Arra a handre jobb klikk és mark this hand.
De csinálhatod, hogy active sessionre katt és ott visszanézed és szintén mark this hand.

Gabor.
Válasz iKeksz kommentjére
2014. febr. 27. 22:30

minden asztaloknál megjelenik a HUD 2.0 as kis téglalap, ott mindig mutatja az utolsó 1-2-3 handet (attól függ mennyi van beállítva) Arra a handre jobb klikk és mark this hand.
De csinálhatod, hogy active sessionre katt és ott visszanézed és szintén mark this hand.

Köszönöm!

d-_-b
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 28. 10:27

megőrült a progi! csak a fele bandának mutatja a HUDot az asztalon, sőt a popup nem annak a playának a statjait mutatja. mióta frissítettem, azóta egy kalap szar :/ valakinek hasonló?:confused:A manóba már!
UP! Még mindíg ugyanez a baja. Valaki 5let??

benyo87h
Válasz joad kommentjére
2014. márc. 1. 21:41

Üdv!
Még mindig gondjaim vannak a Huddal :(
2-3 kieső sng-n és állandóan összekeveri,szétdobálja a statokat :(
Ötlet valaki?

Élő ügyfélszolgálat