Sziasztok!
Miként tudom a HUD méretét kicsinyíteni? Előre is köszönöm a segítséget
Ha jól tudom a statok betűméretét lehet változtatni, így kaphatsz kisebb hud-ot.
Sziasztok!
Miként tudom a HUD méretét kicsinyíteni? Előre is köszönöm a segítséget
Köszi mindenkinek a segítséget!
Holdem Manager 2 beállítások
Jó Napot!
Letöltöttem a Holdem Manager2 trial verzióját, ismerkedtem vele, de a Beállításoknál elakadtam. Az International Sites részben nem találtam a PokerStars.eu verziót.(Volt ott mindenféle verzió csak az uj eu-s nem). Kérdésem az, hogy milyen verzióra állítsam be , hogy működjön a program a PS-en.
Köszönöm!
Üdv!
HM1 Holdem + Omaha verziót upgradelnék. Van most ez az akció ugye, hogy 40%-al olcsóbban kaphatnám meg. De nekem valamiért csak $25,80at hajlandó engedni az árból. Miért lehet ez? Tapasztalt valaki hasonlót? Esetleg megoldás?
Azt hozzátenném, hogy ez a $25,80-as engedmény már hónapok óta rendelkezésemre állt volna, ha éltem volna vele. Nincs tehát összefüggésben a mostani akcióval.
Hali! Boss Media halozaton csak cg asztalokon van HUD. Sng asztalokon semmi, csak waiting. Valaki meg tuna irni, mit kell allitanom? Koszi
Hali! Boss Media halozaton csak cg asztalokon van HUD. Sng asztalokon semmi, csak waiting. Valaki meg tuna irni, mit kell allitanom? Koszi
Vicc topikba vele, boss és a futó sngk.
Üdv!
HM1 Holdem + Omaha verziót upgradelnék. Van most ez az akció ugye, hogy 40%-al olcsóbban kaphatnám meg. De nekem valamiért csak $25,80at hajlandó engedni az árból. Miért lehet ez? Tapasztalt valaki hasonlót? Esetleg megoldás?
Azt hozzátenném, hogy ez a $25,80-as engedmény már hónapok óta rendelkezésemre állt volna, ha éltem volna vele. Nincs tehát összefüggésben a mostani akcióval.