Helló! Viszonylag gyors a gépem , évekig semmi probléma nem volt a HM2 vel , most viszont 2-3 óra játék után megbolondul belassul fagyogat ilyesmi . Miért valaki nem tud segiteni mit érdemes ilyenkor csinálni?
Először virusra gyanakodtam de nincs, majd töredezettségmentesitettem is a gépet de igy se jó. És ugyanez minden este nem 100% h a HM2 csinálja de nagyon valószinű mert 1-2 dolgot megtudok nyitni de a HUD is eltűnik visszajön a HM2-re kattintok az meg mintha kifagyott vna.
Szija! Ne haragudj h irok neked de látom a hm2-t használod..és ezért lenne hozzád egy kérdésem!
Tegnap megvásároltam a hm2-t és és vmiért a hudot csak cg-n adja be..tourokon sit&go-n nem... miért van ez? és mit kell beállitani légyszives segits nekem.nagyon megköszönném :)
Kliens, HH mentés magyar?
Még egy apró dolog amit nem értek. Ha FTP-n a 2,2 $-os rebuy, rush, multientry versenyen van HUD, akkor a 5,5 $-os freezeout multientry-n miért nincs. Valamit nekem kell még beállítani, amit nem vettem észre?
Valaki találkozott hasonlóval?
Helló! Viszonylag gyors a gépem , évekig semmi probléma nem volt a HM2 vel , most viszont 2-3 óra játék után megbolondul belassul fagyogat ilyesmi . Miért valaki nem tud segiteni mit érdemes ilyenkor csinálni?
Először virusra gyanakodtam de nincs, majd töredezettségmentesitettem is a gépet de igy se jó. És ugyanez minden este nem 100% h a HM2 csinálja de nagyon valószinű mert 1-2 dolgot megtudok nyitni de a HUD is eltűnik visszajön a HM2-re kattintok az meg mintha kifagyott vna.
Én már találkoztam hasonlóval, de most meg nem mondom hogy melyik 2 volt, ami hasonló volt és nem tudom miért.
Én nem tudok róla, nem értem. Pl a 2day matrix multi entryken van hud, de a 1up multi entryn nincs. Számomra felfoghatatlan.
Köszi megpróbálom!